Horoscop Urania lunar: septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania lunar: septembrie 2013


Berbec:

S-ar putea spune că în luna septembrie nu prea ai stare, că te afli într-o dispoziţie aparte de a circula, de a discuta cu cei apropiaţi, de a prelua şi da mai departe instinctiv idei, note, ştiri, informaţii. Te-ai putea bucura de un bun câştig financiar şi de popularitate la locul de muncă, cu condiţia să nu epatezi prin ceea ce ştii, să nu joci cartea superiorităţii, a aroganţei sau a lipsei de cuviinţă, de politeţe.


Taur:

Te poţi trezi pradă unor sentimente negative, unui zbucium emoţional nejustificat, unor amintiri care refuză să se stingă. Nu-ţi iese prea bine nici să te pui suficient în valoare pentru a intra în posesia unui câştig financiar, pentru a încheia o înţelegere bănească în favoarea ta. Orice s-ar spune, ai destulă energie să te faci util acolo unde eşti solicitat, unde prezenţa ta este cerută.


Gemeni:

Eşti probabil în măsură să semnalezi sentimente şi emoţii pentru care altora le lipsesc cuvintele şi exprimarea potrivită. Eşti probabil mai romantic şi mai emoţional, înţelegi cumva intuitiv că nimic nu-i o întâmplare, putând valorifica anumite contexte sentimentale care-ţi ies în întâmpinare şi pe care nu te-ai străduit să le creezi tu. Mici câştiguri şi victorii sunt posibile în mediul domestic şi de familie.


Rac:

Ai putea ajunge la concluzia fermă că afectiv îţi trebuie cât de cât ceva solid pe care să te poţi sprijini la nevoie. Simţi probabil să-ţi faci curăţenie în viaţa amoroasă, să laşi în urmă o relaţie care funcţiona greoi, pentru care depuneai nefiresc de mult efort ca s-o faci să meargă. Altfel, poţi fi în deplinătatea forţelor tale fizice, motiv care-ţi permite să faci şi excese, şi risipă de energie la o adică.


Leu:

În luna septembrie pot interveni unele reuşite individuale în plan financiar. Poţi face unele progrese sesizabile într-o negociere, într-o discuţie pe marginea unui profit, a unei sume de bani. În relaţia cu cei din familie se poate păstra încă o senzaţie de neîmplinire, poţi ascunde - fireşte cu preţul unui mare consum interior - nişte suferinţe, poţi înfrâna unele reproşuri şi nemulţumiri mai vechi la adresa lor.


Fecioară:

Este de aşteptat să fie o lună în care sentimentul general să fie acela că prinzi din nou puteri, că te întorci la viaţă, că te pui pe picioare şi eşti apt să faci lucruri care până mai ieri îţi păreau solicitante, dacă nu cumva imposibile. Capeţi probabil forţe noi şi, drept urmare, te simţi provocat şi vrei să treci fără întârziere la treabă, să acţionezi. Te ajută să te ştii folositor cuiva anume şi să te faci util într-un demers concret.


Balanţă:

Ar putea fi o lună promiţătoare sub aspect profesional. E de aşteptat să ai mintea vie, imaginativă şi vizionară, să fii apt pentru o serie de admirabile analize de muncă şi de studiu de caz. Cu excepţia unor frecuşuri inerente, a unor surescitări şi nervozităţi trecătoare, există şanse destul de bune de a munci cu spor şi a intui răspunsurile, soluţiile şi căile optime prin care să duci la bun sfârşit o sarcină de lucru.


Scorpion:

Relaţiile de familie sunt probabil mai frământate în luna septembrie, iar motivul discordiei l-ar putea constitui o problemă de bani, o datorie restantă ori nişte cheltuieli neprevăzute şi greu de acoperit. Din punct de vedere fizic, stai probabil mai bine decât te aşteptai, copleşindu-te probabil acea reconfortantă senzaţie cum că ai aripi, că eşti atotputernic şi poţi face tot ceea ce-ţi doreşti.


Săgetător:

În luna septembrie ai putea dovedi un impuls, o pornire şi un demaraj promiţător. Prinzi probabil din zbor şi-n timp util oportunităţi de câştig şi muncă, ocazii pentru a înregistra mici succese sentimentale. Poţi accelera sesizabil ritmul de muncă, poţi profita inspirat de un nou proiect profesional în care eşti cooptat pe neaşteptate. Te poţi dovedi o companie plăcută, căci ai un mod de a vorbi aşezat, calm şi interesant.


Capricorn:

Aceasta ar putea fi una dintre acele luni când te simţi sigur pe tine, atrăgător şi seducător şi poţi fi tentat să te foloseşti, lipsit de scrupule, de atuurile fizice de care dispui. Poţi fi destul de nestatornic şi inconsecvent, superficial în sentimente, te laşi probabil cuprins în puternicele mreje ale pasiunii, dar numai pentru că ştii să o exploatezi înspre folosul propriu, într-un mod chiar zgomotos şi agresiv.


Vărsător:

S-ar putea ca în luna septembrie să fii nevoit să rezolvi o sumedenie de treburi curente, de corvezi domestice, să te simţi pus sub presiune de prea multe sarcini care ţi se atribuie. Rezultatele pot lăsa de dorit, se poate să nu ajungi la performanţa propusă, să nu câştigi sumele de bani, bunurile vizate. Nu pierzi probabil ocazia de a te valorifica sentimental.


Peşti:

E de aşteptat ca în luna septembrie să te simţi fizic foarte sănătos, corpul să-ţi fie foarte ferm, să-ţi răspundă la comenzi, să fii foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea vorbi de faptul că vei fi tentat probabil să abordezi tot ceea ce faci cu elanul începuturilor. Un consult medical îţi poate aduce veşti bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS