Horoscop Urania zilnic: joi, 8 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 8 august 2013


Berbec:

Joi, 8 august 2013, eşti mai spontan decât de obicei şi acest lucru va fi foarte vizibil, mai ales în sfera sentimentală. Lucrurile s-au pus deja în mişcare şi tot ceea ce trebuie să faci tu este să le întreţii sau să le opreşti. Decizia îţi aparţine în totalitate!


Taur:

Astăzi, 8 august 2013, este o zi specială pentru tine, căci este momentul să organizezi o petrecere sau măcar o întrunire cu cei dragi. Câteodată este recomandat să laşi munca deoparte şi să te dedici acelor persoane la care ţii cel mai mult. Chiar dacă întâlnirea nu va avea loc azi, în cel mai apropiat viitor trebuie să o organizezi!


Gemeni:

Astăzi, 8 august 2013, ai senzaţia că poţi face absolut orice, aşa că vei încerca să îi determini pe cei din jur să vadă lucrurile din perspectiva ta şi să îţi îmbrăţişeze, fără crâcnire, punctele de vedere. Eşti foarte optimist şi chiar dacă ceilalţi nu reacţionează aşa cum ţi-ai dorit, acest lucru nu te va afecta.


Rac:

Uneori cei din jur nu îţi pot aprecia cu adevărat calităţile, tocmai pentru că ai tendinţa de a te erija într-un fel de "mama răniţilor". Asta nu înseamnă că nu eşti apreciat şi respectat pe măsura meritelor, ci doar că uneori, cei din jur uită să îţi arate aprecierea meritată.


Leu:

Joi, 8 august 2013, chiar dacă vei iniţia un proiect nou, va mai trece ceva timp până când vei putea să te bucuri de rezultatele palpabile ale eforturilor tale. Mai ales că există încă multe aspecte pe care nu ai reuşit să le analizezi sau să le prevezi.


Fecioară:

Este o zi foarte importantă pentru viaţa ta sentimentală. Dacă eşti într-o relaţie, dar încă nu ai făcut pasul cel mare, este posibil ca azi să te logodeşti sau să stabileşti data nunţii. Dacă eşti singur, ai mari şanse de a-ţi găsi sufletul pereche.


Balanţă:

Astăzi, 8 august 2013, eşti foarte hotărât să începi o nouă etapă a vieţii tale, aşa că vei face ceva schimbări. Din fericire astrele sunt de partea ta, astfel că vei reuşi să ai parte de maximum de realizări, în condiţiile în care eforturile tale rămân minime.


Scorpion:

Cel mai important aspect al zilei are legătură cu locul tău de muncă. Prin prisma sarcinilor şi a responsabilităţilor pe care le ai te vei afla în centrul atenţiei. Se impune să îţi reanalizezi obiectivele pe termen lung şi eventual să faci anumite schimbări în ceea ce priveşte priorităţile tale.


Săgetător:

Joi, 8 august 2013, eşti plin de optimism în ceea ce priveşte viitorul şi abia aştepţi să îţi pui în practică planurile. Cu toate că există încă o umbră de îndoială în ceea ce priveşte puterile şi capacităţile tale de a realiza anumite lucruri, trebuie să fii discret şi să nu arăţi nimănui ceea ce simţi.


Capricorn:

Cu toate că îţi place să fii singurul care deţine controlul şi să îţi făureşti propriul destin, există însă anumite persoane care îţi pot schimba în mod radical viaţa. Este inutil să încerci să te împotriveşti împotriva acestui aspect, căci în această etapă a vieţii munca în echipă te va ajuta să realizezi mai mult decât crezi.


Vărsător:

Astăzi, 8 august 2013, vei primi nişte veşti care îţi vor afecta iremediabil modul în care percepi ceea ce se întâmplă în viaţa ta acum, dar şi modul în care evaluezi partea materială a vieţii. Nu trebuie să te laşi dominat de gânduri negative, căci în ciuda tuturor problemelor pe care crezi că le ai, te vei bucura de real succes.


Peşti:

Ai senzaţia că vorbeşti cu pereţii, căci cei din jur nu par să dea mare importanţă la ceea ce spui sau faci. Însă realitatea este alta, căci planurile măreţe pe care le-ai pus la cale atrag invidia colegilor şi/sau prietenilor. Trebuie să te concentrezi asupra a ceea ce ai de făcut şi să nu îţi mai pese atât de ceilalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS