Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 august 2013


Berbec:

Marţi, 6 august 2013, vei avea o încurcătură în legătură cu alegerea unei noi legături amoroase şi va fi necesar să cântăreşti bine avantajele şi dezavantajele fiecărei opţiuni. Dacă suferi de insomnie, evită să iei prea multe medicamente, mai bine încearcă să te odihneşti şi să te relaxezi. Vei fi capabil să-ţi pui interesele pe primul loc şi vei fi răsplătit pentru meritele tale.


Taur:

Astăzi, 6 august 2013, ai grijă de chestiunile care privesc actele şi banii, pentru că situaţia este posibil să se schimbe rapid şi nu vrei să fii prins pe picior greşit. Cere sfatul unui expert, dacă simţi că nu te descurci singur. Nu e cazul să joci pe o singură carte toate acele lucruri pe care le-ai câştigat cu atât de mult efort.


Gemeni:

Când vrei ca lucrurile să ajungă la bun sfârşit şi o situaţie tensionată să înceteze, echilibrul este o condiţie esenţială. Dragostea este bine aspectată, dar are nevoie şi de ajutor din partea ta. Evită supărările şi crizele de gelozie.


Rac:

Petrecând prea mult timp alături de vreun coleg sau de vreo colegă vei avea probleme. Practic, ţi le vei crea singur, în special în cazul în care vei împărtăşi din gândurile şi secretele tale. Gândeşte-te cum poţi folosi totul în favoarea ta. Mai ales discuţiile pe probleme sentimentale îţi vor aduce supărare, în special în cazul în care vei lua de bune toate vorbele pe care le vei auzi.


Leu:

Sâmbătă, 6 august 2013, judeci cu foarte multă uşurinţă lumea din jur pornind de la un caz izolat de care ai auzit întâmplător. Mulţi te vor vedea astăzi ca fiind superficial şi drept urmare au de gând să te ocolească o vreme până îţi revii în fire. Ar fi bine să nu bagi pe toată lumea în aceeaşi oală şi să acuzi o categorie de persoane pentru o greşeală făcută de unul din anturajul respectiv.


Fecioară:

Dacă te simţi singur în acestă zi, nu te îngrijora, în câteva zile îţi va trece. Dacă după amiază îţi vei petrece timpul liber alături de prieteni, dispoziţia ta se va schimba. Este posibil să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut. Creativitatea, intuiţia şi priceperea de care vei da dovadă în aceste zile vor avea darul de a surprinde pe toată lumea.


Balanţă:

Astăzi, 6 august 2013, fereşte-te de agresivitate, încearcă să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie. Ai grijă de dinţii tăi, ar fi bine să consulţi un medic stomatolog. Dacă nu ai un loc de muncă, vei avea posibilitatea să-ţi găseşti slujba care ţi se potriveşte. În schimb, dacă ai un loc de muncă stabil, îţi vor ieşi în cale diverse oportunităţi de promovare sau dezvoltare.


Scorpion:

O înţelegere financiară te poate propulsa în poziţii avantajoase şi în alte domenii ale vieţii tale. Poţi să plăteşti cu banii jos pentru unele lucruri mai scumpe sau evită-le de tot. Dovedeşte-ţi seriozitatea în orice proiect eşti implicat şi vei aduna şi sprijinul de care mai ai nevoie, împreună cu sugestiile care să-ţi uşureze munca pe viitor.


Săgetător:

Marţi, 6 august 2013, îţi place extraordinar de mult de o persoană care abia a apărut în viaţa ta şi acum încerci să îţi faci curaj să îi spui ce simţi. Astrele sunt de partea ta şi îţi oferă spontaneitatea de care ai nevoie pentru a purta o discuţie deschisă. Nu îţi este frică de ridicol şi acest lucru te ajută să pari sigur pe tine. Te exprimi cât se poate de clar şi primeşti răspunsurile pe care le doreşti.


Capricorn:

Sunt de aşteptat decizii dificile pentru acestă zi. Însă, abilitatea ta de a reacţiona rapid, împreună cu talentele şi cunoştinţele adecvate te vor ajuta să îţi faci treaba cu succes. Un parteneriat care ar putea începe astăzi, poate să plece de la unele incertitudini, dar pe care le poţi depăşi cu multă răbdare.


Vărsător:

Astăzi, 6 august 2013, fii curajos şi fă tot posibilul pentru a-ti atinge scopurile. Nu da înapoi în faţa obstacolelor. O conversaţie stranie te poate conduce spre o direcţie pentru care nu eşti încă pregătit. Un prieten îţi va oferi sprijinul şi ajutorul de care ai nevoie. Singurătatea este fără îndoială cel mai mare duşman al tău. Ai nevoie să fii înconjurat de cât mai multe persoane, mai mult decât ca de obicei.


Peşti:

Înţelegerea în cuplu ar trebui să fie bună, însă n-ar strica să fii atent la ce cuvinte spui la repezeală. Nu uita să acorzi puţin mai multă atenţie şi celor apropiaţi, pentru că în felul acesta se pot rezolva multe dintre probleme. Te vei simţi lipsit de energie în unele momente şi fără motivaţie, dar cu ceva odihnă şi o viaţă mai regulată ar trebui să-ţi revii în formă. În ciuda lipsei de timp ar fi bine să practici un sport.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS