Horoscop Urania zilnic: luni, 5 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 august 2013


Berbec:

Luni, 5 august 2013, este bine să îţi controlezi emoţiile, căci nu este o idee prea bună să îţi împărtăşeşti sentimentele chiar cu oricine. Înainte de a dezvălui ceva despre tine trebuie să te gândeşti şi la consecinţe.


Taur:

Astăzi, 5 august 2013, ţi se va ivi ocazia de a reacţiona într-un mod total ieşit din comun. Tu alegi să fii, în continuare, persoana cea mai responsabilă. Va trebui însă să ţii cont şi de consecinţele care există asupra familiei sau a celor dragi.


Gemeni:

Ziua de azi va fi plină de neprevăzut, însă nu ai motive reale să îţi faci griji. Cu toate că simţi că te afli la un moment de cotitură, schimbările care vor avea loc vor fi în favoarea ta, chiar dacă momentan nu percepi asta. Nu sta prea mult pe gânduri şi acţionează!


Rac:

Ai mai mult curaj decât de obicei şi nici nu îţi mai pasă ce spune lumea despre tine. Simţi şi vrei să reacţionezi în mod total diferit. Vei "concedia" orice sfat nesolicitat şi vei face exact ceea ce simţi.


Leu:

Luni, 5 august 2013, simţi că este momentul să ieşi din anonimat şi să nu mai acţionezi aşa cum ar vrea restul grupului. Cu toate că până acum te-ai bucurat să faci parte din "mulţime" şi să te conformezi regulilor, simţi nevoia acum să ieşi din anonimat.


Fecioară:

Nu prea îţi surâde ideea de a te alia cu o anumită persoană, mai ales pentru că eşti conştient ca acesta îşi va pune picioarele pe spinare în momentul în care veţi da de greutăţi. Simţi că faci parte dintr-o relaţie dificilă şi anormală.


Balanţă:

Încă de dimineaţă te simţi oarecum confuz şi ar fi bine să amâni orice decizie majoră. Ideal ar fi să reuşeşti să te ţii de promisiunile făcute şi să ai mare grijă la felul în care te exprimi, căci ai putea răni pe cineva.


Scorpion:

Viaţa ta este în continuă schimbare, aşa că este momentul să nu mai ţii cont de circumstanţele anterioare şi să te adaptezi şi tu din mers. Planurile anterioare se vor dovedi de-a dreptul inutile, aşa că este momentul potrivit să emiţi noi ipoteze şi strategii.


Săgetător:

Oricât vei încerca să te eschivezi, nu vei reuşi să scapi de sentimentele tale, care se dovedesc a fi din ce în ce mai intense. Cu toate că nu deţii momentan conducerea, trebuie însă să îţi rezolvi problemele personale.


Capricorn:

Este posibil să ai o revelaţie azi şi să îţi dai seama că o anumită persoană din anturaj reuşeşte să te facă să te simţi special. Poţi să acţionezi cu succes în acestă direcţie, căci eşti liber de orice constrângere.


Vărsător:

Eşti genul de persoană care crede cu tărie în ideile sale. Chiar dacă prietenii şi membrii familiei vor încerca să te oprească, tu o vei ţine pe a ta şi vei fi mai hotărât ca niciodată să faci ceea ce simţi şi vrei.


Peşti:

Este o zi dedicată în primul rând relaxării şi regândirii strategiilor anterioare, tu o vei petrece gândindu-te oare pentru tine se vor termina vreodată responsabilităţile? Este drept că trebuie să munceşti, dar nu uita să îţi trăieşti şi viaţa!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS