Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 august 2013


Berbec:

Sâmbătă, 3 august 2013, nu trebuie să îţi pese ce cred ceilalţi despre tine, căci ei nu sunt în pielea ta şi nu te pot înţelege cu adevărat. Nu lăsa ca lipsa de încredere în tine însuţi să aibă un impact negativ asupra vieţii şi relaţiilor tale. Ai mai multă grijă de tine şi încearcă să te răsfeţi cât poţi!


Taur:

Astăzi, 3 august 2013, vrei să rezolvi anumite probleme personale, însă din păcate eşti foarte ocupat pe plan profesional şi nu reuşeşti să îţi găseşti timp şi pentru tine. Nimeni nu îţi ridică statuie dacă te sacrifici pe altarul muncii, aşa că încearcă să îţi onorezi doar acele obligaţii cu adevărat importante.


Gemeni:

Astăzi, 3 august 2013, te simţi mulţumit că în sfârşit ai reuşit să pui toate lucrurile în ordine, însă este cam devreme să te bucuri, căci te aşteaptă încă multe încercări. Este cazul să îţi reordonezi priorităţile, de data aceasta ţinând cont şi de lucrurile după care tânjeşte inima ta.


Rac:

Este o zi bună pentru a încheia contracte pe termen lung sau pentru a-ţi găsi un al doilea loc de muncă. Cineva din anturaj este posibil să afle un secret pe care te-ai chinuit să îl ascunzi o perioadă lungă de timp. Nu trebuie să îţi pese de acest lucru, căci cei dragi te iubesc oricum şi asta e tot ce contează.


Leu:

Sâmbătă, 3 august 2013, ar trebui să încerci să repari o relaţie specială cu o persoană importantă, care în ultimul timp s-a stricat destul de serios. Trebuie mai întâi să găseşti însă care sunt motivele şi abia apoi să încerci să dregi busuiocul. Bunele tale intenţii te pot ajuta să reuşeşti să repari ruptura intervenită între voi.


Fecioară:

Vei sta mai mult ca niciodată într-o stare de introspecţie, în care alegi să îţi analizezi cu atenţie obiectivele şi eventual să le modifici, pentru ca apoi să poţi să te bucuri de viaţa pe care ţi-o doreşti. Îţi concentrezi toată atenţia asupra viitorului şi ai tendinţa de a ignora clipa prezentă.


Balanţă:

Astăzi, 3 august 2013, îţi va fi dificil să rămâi obiectiv, căci toţi din jurul tău par că ştiu exact care îţi este coarda sensibilă şi nu ezită să te atingă în cel mai nevralgic punct. Însă nu vrei să pari vulnerabil aşa că alegi să te izolezi în loc să interacţionezi.


Scorpion:

Imaginea viitorului pe care o ai acum este total diferită de cea pe care o aveai acum câteva săptămâni, căci ai beneficiat de un fel de iluminare interioară şi lucrurile îţi apar acum cu mai multă claritate. Tu eşti unicul creator a viselor proprii, aşa că depinde de tine să îţi transformi visele în realitate.


Săgetător:

Sâmbătă, 3 august 2013, nu prea te simţi confortabil cu faptul că eşti mai sentimental decât de obicei, aşa că preferi să te "arunci" în activităţi cât mai solicitante, ca să nu mai fii nevoit să îţi asculţi glasul inimii. Dar dacă ai reuşi să spui cuiva anume ceea ce simţi pentru el/ea ai avea parte de o surpriză foarte frumoasă.


Capricorn:

Un prieten îţi va cere ajutorul şi are nevoie să îi fii alături. Dar ai tendinţa de a ezita înainte de a-i întinde o mână de ajutor. Nu ştii exact care este motivul, însă ceva te opreşte să îi fi alături, cu toate că nu eşti o persoană cu suflet rău. Însă îţi este teamă să te implici într-un război care nu este al tău.


Vărsător:

Astăzi, 3 august 2013, nu prea te simţi în apele tale şi încerci să te protejezi cât poţi de mult de dezamăgirile provocate de cei din jur. Aşa că decizi să nu mai ai aşteptări de la nimeni şi să îţi rezolvi singur toate problemele. Mai ales că ai senzaţia că cineva îţi tot pune beţe în roate.


Peşti:

Azi vei ştii ce au nevoie cei din jur fără ca măcar aceştia să apuce să îţi adreseze vreun cuvânt. Ar trebui să profiţi la maxim de această zi în care puterile tale psihice sunt atât de puternice şi să ajuţi pe cineva care chiar are nevoie de compasiunea ta, însă nu îndrăzneşte să îţi spună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS