Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 27 august 2013


Berbec:

Marţi, 27 august 2013, cu toate că ai de îndeplinit anumite responsabilităţi, îţi este destul de dificil să rezişti impulsului de a-ţi asuma anumite riscuri şi de a evada din rutina cotidiană. Chiar dacă îţi dai seama că nu este cea mai indicată manieră de a acţiona, simţi că este momentul să faci lucrurile într-un fel total diferit.


Taur:

Astăzi, 27 august 2013, trebuie să uiţi de ceea ce dictează societatea, de ceea ce se cuvine să faci sau nu, şi să îţi urmăreşti propria plăcere şi fericire. Nu contează ce zice lumea! Ia-ţi partenerul de mână şi trăiţi şi distraţi-vă ca şi când asta ar fi ultima zi pe Pământ!


Gemeni:

Ţi-ai planificat să îţi dedici această zi dragostei şi plăcerilor, însă nu prea se potriveşte socoteala din târg cu cea de acasă. Aş putea spune că realitatea te va muşca de unde doare mai tare şi te va trezi din visare! Chiar dacă reuşeşti să te adaptezi la schimbarea bruscă a circumstanţelor, ai putea rata anumite aspecte importante.


Rac:

Cineva de la locul de muncă va reacţiona într-un mod total neaşteptat! Însă acest fapt va fi doar prima surpriză a zilei! Vei afla ceva care te va uimi în mod neplăcut şi va fi ceva la care chiar nu te aşteptai! Cu toate astea vei reacţiona neaşteptat de bine şi vei reuşi să îţi înveţi o lecţie valoroasă.


Leu:

Marţi, 27 august 2013, eşti încântat de schimbările care au loc în viaţa ta, însă în acelaşi timp eşti îngrijorat căci nu ştii cât va dura această perioadă. Te temi să te laşi purtat de val, căci nu îţi vine să crezi că ţi se pot întâmpla şi lucruri bune, având în vedere perioad grea pe care o parcurgi.


Fecioară:

Vei fi şocat de gesturile egoiste ale unei persoane la care ţii foarte mult, dar şi de lipsa de empatie şi compasiune de care dă dovadă. Oricât vei încerca să îi găseşti scuze sau să explici în mod raţional acel comportament, nu vei reuşi. Se pare că o relaţie destul de apropiată îşi va găsi azi sfârşitul, căci sunt comportamente pe care nu le poţi accepta.


Balanţă:

Astăzi, 27 august 2013, oricât te-ai strădui să ascunzi ceea ce simţi şi îţi doreşti, tot te vei da de gol la un moment dat. Este posibil să afli ceva despre partenerul de viaţă ce acesta a tot încercat să ascundă în ultima perioadă. Încearcă să "digeri" noile informaţii şi să mergi înainte!


Scorpion:

Vrei să renunţi la unele vise mai vechi şi să găseşti o altă direcţie către care să te îndrepţi. Din păcate nu ştii exact ceea ce vrei, însă eşti convins că vrei altceva decât ceea ce ai deja! Emoţiile tale sunt foarte intense şi îţi este greu să decizi o nouă destinaţie.


Săgetător:

Marţi, 27 august 2013, ai vrea ca cineva apropiat să ia o decizie odată şi să aleagă între două direcţii diferite, astfel încât să ştii şi tu ceea ce ai de făcut. Dar dacă analizezi mai bine situaţia vei descoperi că de fapt şi tu trebuie să iei o decizie, independent de ceea ce aleg ceilalţi să facă, însă nu prea îndrăzneşti.


Capricorn:

Vei încerca să aduni cât mai multe informaţii şi opinii, căci te confrunţi cu o dilemă şi nu ştii cum să reacţionezi şi ce este mai bine să alegi. Cea mai bună soluţie pentru problema ta este să ai curajul să admiţi ceea ce îţi simţi cu adevărat şi să reacţionezi ca atare.


Vărsător:

Astăzi, 27 august 2013, eşti tras către două direcţii diferite: pe de o parte îţi doreşti o mai puternică relaţionare cu persoana iubită, iar pe de altă parte, nevoia ta de independenţă te îndepărtează de ea. Dar în acelaşi timp te temi să nu îţi pierzi autonomia şi libertatea de mişcare, dar vrei să ai parte şi de mai multă intimitate în cuplu.


Peşti:

Cu toate că ai decis să nu te aventurezi într-o nouă relaţie, gândurile nu îţi dau pace şi te gândeşti dacă nu cumva prin această atitudine îţi ratezi şansa la fericire. În acelaşi timp simţi că nu este cazul să îţi justifici reacţiile sau dorinţele faţă de nimeni, căci numai tu ştii ce simţi cu adevărat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS