Horoscop Urania zilnic: luni, 26 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 august 2013


Berbec:

Luni, 26 august 2013, probabil că prietenii te vor găsi brutal de sincer, de rudimentar şi primitiv în felul în care comunici, în care îţi construieşti un dialog. Interesant e că tinzi probabil să le dai dreptate în anumite cazuri, să-ţi asumi criticile lor degajat şi cu umor, deşi în altele, obiecţiile nu fac decât să pună sare pe rană. Încearcă să nu iei lucrurile în nume personal, ci mai bine înţelege motivul pentru care ţi se spune ce ţi se spune.


Taur:

Astăzi, 26 august 2013, foarte mult pragmatism şi concentrare pe interesele financiare, proprii dar şi de familie. Impui, se pare, în cadrul familiei o politică de bani destul de strictă, care cere responsabilitate şi raţionament la rece în privinţa fiecărei decizii financiare. Poţi achiziţiona azi la preţ bun o proprietate imobiliară sau un alt bun de valoare destinat unui uz comun, cum ar fi spre exemplu un autoturism.


Gemeni:

Astăzi, 26 august 2013, ai putea constata că, deşi ai pus la punct cu deosebită minuţiozitate diverse strategii financiare, banii întârzie să apară sau nu încetează să ţi se scurgă printre degete. Sentimental însă se poate să sesizezi o îmbunătăţire a climatului afectiv, fiind posibil să se deblocheze relaţii de iubire, să fie resuscitate brusc poveşti de dragoste care păreau epuizate şi compromise.


Rac:

Este de aşteptat să te simţi înzestrat cu forţe noi, revenit parcă la viaţă după o perioadă de slăbiciune fizică ce te-a cam ţinut în loc. E posibil să te simţi încrezător în tine, supradotat şi plin de posibilităţi, să preiei iniţiativa în chestiunile care privesc bugetul de familie. Atenţie, entuziasmul poate lua o formă nefastă când vine vorba de viaţă personală, căci s-ar putea să ai aşteptări exagerate în privinţa persoanei iubite.


Leu:

Luni, 26 august 2013, s-ar putea să experimentezi o stare de confuzie, să nu-ţi dai seama foarte exact cât e închipuire şi cât e realitate din ceea ce trăieşti. Poate fi o zi în care nu ştii să visezi sau, dimpotrivă, visezi într-atât de abundent încât încetează orice legătură obiectivă a ta cu lumea cotidiană. Sentimentalismul şi romantismul acerb pot face că viaţa în doi să sporească în farmec şi intensitate.


Fecioară:

Poate că ţie ţi se pare că dai dovadă de spontaneitate, însă cuvântul corect s-ar putea să fie nesăbuinţă. Gândeşte-te de două ori înainte de a face ceva riscant sau cu consecinţe regretabile. Inspiră, expiră, adună informaţiile corecte şi abia apoi ia o decizie!


Balanţă:

Astăzi, 26 august 2013, e indicat să încerci a te menaja mai mult, fizic dar şi psihic, să te odihneşti şi să recuperezi măcar o parte din energia pierdută. E posibil să te simţi destul de stins, epuizat şi apatic, lipsit de chef sau de o motivaţie serioasă pentru a realiza ceva de amploare. Ţi-ai putea petrece timpul în mijlocul naturii sau în orice mediu în care crezi că te-ai putea revigora.


Scorpion:

În familie e posibil să te vezi în situaţia mai puţin plăcută de a te compromite, de a fi acoperit de un sentiment de ruşine, de vină mai mult sau mai puţin îndreptăţit. Poţi crede că unul dintre apropiaţi comite o nedreptate faţă de tine, te pune într-o postură dezavantajoasă şi asta îţi provoacă neplăceri. Pe ansamblu, acţionezi energic şi năvalnic, tumultuos şi încrezător în tine.


Săgetător:

Luni, 26 august 2013, ai tendinţa de a fi prin excelenţă cu capul în nori, nepractic; s-ar putea să te coste destul de scump, la propriu şi la figurat. Lipsa de luciditate şi realism te poate duce în situaţia unor calcule financiare fanteziste, unor cheltuieli eronate, imposibil de reparat ulterior. Persoana iubită se poate arăta deschisă, dispusă să te sprijine sau să-ţi ofere un sfat sincer la nevoie.


Capricorn:

Poate fi o zi de mare ardoare şi nesaţ în planul carierei. E posibil să simţi nevoia să acţionezi viguros pentru a profita, destul de brutal şi îndârjit, de variate oportunităţi ivite pe culoarul profesiei şi, astfel, să-ţi atragi oprobiul colegilor de serviciu. Şi totuşi, poţi deveni cu uşurinţă un personaj argumentativ, care are justificări şi răspunsuri pentru toate acţiunile şi deciziile sale.


Vărsător:

Astăzi, 26 august 2013, felul în care te raportezi la o relaţie de iubire e probabil cel optim. Eviţi să te mai autovictimizezi, să te mai plângi şi să-l mai învinovăţeşti pe celălalt de tot ce nu funcţionează între voi. Îţi asumi ceea ce simţi şi ceea ce faci, ceea ce gândeşti în cuplu. Nu în ultimă instanţă ai putea recurge la o mărturisire onestă, benefică pentru povestea de iubire. Cei din familie ţi-ar putea alimenta anxietatea şi neliniştea.


Peşti:

Au fost probabil câteva zile în care unele incidente de ordin afectiv e posibil să te fi zdruncinat până să-ţi vii în fire şi să te fi determinat să faci schimbările pe care le tot amâni. Azi însă lucrurile par a-şi fi reintrat în firescul lor, fiind posibil să ai idei proaspete, surprinzătoare prin care să-ţi poţi îmbunătăţi spaţiul privat şi domestic. Banii sunt puţini şi scumpi la vedere, încearcă să-i administrezi eficient!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS