Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 august 2013


Berbec:

Duminică, 25 august 2013, ideea de a iniţia o afacere pe cont propriu, sau în asociere cu un prieten, începe să prindă din ce în ce mai mult contur şi chiar dacă este duminică şi ar trebui să te odihneşti după o săptămână încărcată, preferi mai degrabă să munceşti pentru a pune la cale toate detaliile pentru acest nou proiect.


Taur:

Astăzi, 25 august 2013, cu toate că vei încerca să îţi alegi cu foarte mare grijă cuvintele, din păcate cei din jur ar putea interpreta greşit mesajele pe care încerci să le transmiţi. Poate că totuşi nu-ţi formulezi destul de clar ideile sau poate ceilalţi nu sunt încă pregătiţi să "digere" informaţiile pe care le spui. Oricare ar fi situaţia, nu trebuie să superi sau să te învinovăţeşti!


Gemeni:

Astăzi, 25 august 2013, cei din jur vor aprecia şi îţi vor susţine demersurile iniţiate în sensul schimbării şi îmbunatăţirii vieţii tale. Însă tu ai ceva îndoieli, căci nu ştii exact de unde ar fi mai bine să începi să faci modificări, însă ştii cu exactitate unde vrei să ajungi. Orice iniţiativă a ta se va solda cu succes azi.


Rac:

Eşti într-o dispoziţie mai degrabă contemplativă, însă nu prea reuşeşti să te concentrezi concret asupra unei idei, căci gândurile tale par că au o voinţă proprie azi şi se derulează în mai multe direcţii deodată. Din acest motiv nu prea reuşeşti să vezi realitatea aşa cum este percepută şi de ceilalţi, ci ai o versiune proprie a ei.


Leu:

Duminică, 25 august 2013, abilităţile tale de comunicare se află azi la un maxim fără precedent şi astfel vei reuşi să clarifici foarte multe chestiuni care te preocupau. Fiind mai deschis la dialog ca niciodată, îţi vei găsi cuvintele potrivite şi vei adresa întrebările cele mai bune. Ai idei excelente pentru viitor şi ai putea chiar să pui la cale o nouă afacere.


Fecioară:

Vei reuşi să intri, în sfârşit, în posesia unei sume de bani, care ţi se cuvenea de drept, dar pe care cineva se încăpăţâna să nu ţi-o plătească. Din acest motiv începi să visezi cu ochii deschişi la felul în care vei cheltui banii şi pui la cale chiar şi o excursie. Poate discuţi şi cu prietenii şi plecaţi într-un scurt concediu împreună, în grup.


Balanţă:

Astăzi, 25 august 2013, te vei simţi copleşit de-a dreptul de numărul foarte mare de chestiuni şi probleme pe care trebuie să le rezolvi de unul singur. Însă cea mai spinoasă problemă este cea legată de partea financiară. Nu trebuie să îţi faci griji, căci vei primi ajutor nesperat de la cine te aşteptai mai puţin, exact în al doisprezecelea ceas.


Scorpion:

Vei reuşi să îţi prezinţi ideile într-o manieră foarte atrăgătoare, astfel încât prietenii tăi se vor ralia la ele şi vor fi de acord să te ajute să le pui în practică. Nu trebuie însă să uiţi faptul că nu este corect să manipulezi situaţiile în favoarea ta, mai ales atunci când sunt implicaţi oameni care cred cu adevărat în tine.


Săgetător:

Duminică, 25 august 2013, vei reuşi să îţi inspiri prietenii sau colegii cu ideile pe care le ai, mai ales că acestea promit să vă aducă beneficii tuturor. Însă trebuie să ţii cont că uneori de la o idee şi până la punerea ei în practică mai trebuiesc străbătute nişte etape, iar uneori teoria este destul de dificil de materializat.


Capricorn:

Este momentul să te concentrezi mai mult asupra viitorului. Cochetezi de ceva timp cu ideea de a-ţi continua studiile ori de a te reprofila sau reconverti pe plan profesional. Este o zi propice să faci planuri de viitor, să îţi analizezi cu atenţie opţiunile şi să obţii toate informaţiile necesare.


Vărsător:

Astăzi, 25 august 2013, din cauza faptului că ai avut aşteptări nerealiste şi exagerate de la o investiţie sau de la un demers în afaceri, vei avea parte de o dezamăgire destul de mare, căci lucrurile nu au evoluat deloc aşa cum ai sperat. Trebuie să analizezi cu mai mare grijă faptele dacă vrei să ai succes!


Peşti:

Eşti foarte receptiv la ideile celorlalţi, dar din păcate, din acest motiv, s-ar putea ca unele persoane să încerce să profite de tine sau să te amăgească să faci anumite lucruri, care nu te caracterizează în mod normal. Trebuie să fii mai realist şi să ceri lămuriri suplimentare înainte de a trece efectiv la acţiune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS