Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 20 august 2013


Berbec:

Marţi, 20 august 2013, nu prea ştii dacă ceea ce ţi se întâmplă azi este real sau visezi! Eşti dispus să faci o schimbare majoră în viaţa ta şi nu te temi de viitor şi de necunoscut. Îţi este caracteristic să te arunci cu capul înainte şi abia apoi să analizezi ceea ce se întâmplă. Îţi place aventura şi senzaţia dată de adrenalina care îţi circulă prin sânge.


Taur:

Astăzi, 20 august 2013, instinctele îţi spun că trebuie să încerci o nouă strategie în abordarea lucrurilor sau rezolvarea problemelor, însă dai dovadă de rezistenţă în faţa schimbărilor, căci nu prea îţi plac situaţiile în care nu ai deja pus la punct un plan concret. Trebuie să ai curajul să rişti! Măcar azi!


Gemeni:

Astăzi, 20 august 2013, te confrunţi cu o dilemă existenţială. Se pare că în capul tău sunt acum două voci diferite: una te îndeamnă să fii realist şi să faci ceea ce trebuie, cealaltă îţi spune să îţi asculţi instinctele şi nu prea ştii ce este mai bine să faci, mai ales că îţi dai seama că indiferent de care voce vei ţine cont destinaţia va fi alta.


Rac:

Se pare că cineva încearcă să îţi zădărnicească toate eforturile, însă asta nu înseamnă că trebuie să te laşi doborât de negativism. Nu trebuie să ţii cont de nimeni şi nimic, ci doar concentrează-ţi atenţia asupra oportunităţilor minunate care ţi se înfăţişează în faţa ochilor.


Leu:

Marţi, 20 august 2013, îţi va plăcea să te întâlneşti cu persoane de la care ai ce învăţa sau cu care poţi face schimb de idei, iar acest demers va fi reciproc avantajos. Vei afla multe informaţii valoroase, iar în acelaşi timp vei descoperi şi noi perspective şi oportunităţi. Vei reuşi chiar să rezolvi şi problemele financiare cu care te confrunţi.


Fecioară:

Chiar dacă simţi că parcă te-ai lupta cu morile de vânt şi toate eforturile tale sunt zadarnice, căci nu reuşeşti să faci progrese deloc, nu trebuie să te descurajezi. Cere ajutorul prietenilor şi vei vedea că aceştia îţi vor răspunde imediat la apel şi te vor face să ieşi din impas.


Balanţă:

Astăzi, 20 august 2013, cu toate că ai senzaţia că vorbeşti foarte clar şi răspicat atunci când le spui celor din jur ceea ce vrei, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa! Parcă tu ai vorbi română, iar cei din jur chineză, căci nu reuşiţi să vă înţelegeţi unii cu alţii. Pentru a evita orice confuzie şi neînţelegere poate că ar fi mai bine să exemplifici ceea ce încerci să spui!


Scorpion:

Azi este o zi în care trebuie să te aştepţi la experienţe mai puţin obişnuite, căci se pare că ţi s-au activat anumite abilităţi paranormale şi poţi astfel să ai parte de unele trăiri ieşite din tiparele clasice. Este mai bine să nu încerci să îţi explici ceea ce se petrece.


Săgetător:

Marţi, 20 august 2013, soarta te favorizează, iar norocul te va îmbrăţişa, pe toate planurile. Este ca şi când îngerul tău păzitor stă pe umărul tău şi îţi spune exact ceea ce trebuie să faci sau să spui astfel încât să beneficiezi la maxim de orice oportunitate. Tot ceea ce îţi rămâne de făcut este să profiţi de această ocazie, poate unică în viaţă.


Capricorn:

Eşti o persoană foarte raţională, cu picioarele bine înfipte în realitate şi nu îţi plac lucrurile ambigui sau situaţiile în care nu deţii controlul. Cu toate astea, azi vei avea parte de anumite experienţe mai puţin obişnuite pentru tine, căci vei constata că parcă ştii deja ce urmează să se întâmple în viaţa ta, cu mult înainte să se petreacă efectiv.


Vărsător:

Astăzi, 20 august 2013, chiar dacă eşti foarte supărat din cauza unui eşec pe plan profesional, trebuie să îţi ţii fruntea sus şi să îţi aminteşti că mâine este o nouă zi şi noi oportunităţi ţi se vor deschide. Încearcă să comunici cât mai eficient cu ceilalţi, pentru a nu înrăutăţi şi mai mult situaţia.


Peşti:

Este posibil ca o cunoştinţă să îţi propună să intri într-o afacere nouă şi chiar dacă beneficiile imediate nu par a fi cine ştie ce, ar fi bine să accepţi această ofertă, căci pe termen lung îţi va aduce numeroase beneficii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS