Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 august 2013


Berbec:

Vineri, 2 august 2013, trebuie să fii pregătit să ai de-a face cu răsturnări bruşte de situaţii sau chiar cu unele confruntări la locul de muncă. Cu toate că încerci să anticipi când şi cum va fi eliberată tensiunea care devine din ce în ce mai palpabilă, nu vei reuşi să precizezi cu exactitate momentul şi vei sta într-o expectativă încordată.


Taur:

Astăzi, 2 august 2013, ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci este să schimbi ceva care deja funcţionează bine. Asta nu înseamnă că ai fi conservator, ci mai degrabă nu vezi rostul să repari ceva înainte de a se strica. Cu toate astea nu te opui unor îmbunătăţiri care sunt absolut necesare.


Gemeni:

Astăzi, 2 august 2013, simţi că există anumite tensiuni în relaţia cu o persoană de la locul de muncă sau din anturaj, însă nu reuşeşti încă să descoperi şi adevăratele motive care se ascund în spatele acestora. Cu cât vei reuşi să afli mai repede cauzele, cu atât mai uşor vei acţiona şi te vei bucura de succes şi independenţă.


Rac:

În mod normal este bine să îţi asculţi sentimentele şi instinctele, însă de data asta te vei trezi în mijlocul unei situaţii cu adevărat stranii, care nici măcar nu te priveşte în mod direct, dar în care ai fost atras de către alte persoane şi de circumstanţe. Foloseşte-te de această situaţie şi întoarce lucrurile în favoarea ta!


Leu:

Vineri, 2 august 2013, viaţa ta se desfăşoară într-un ritm liniar, fără mari provocări, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să fii pregătit să acţionezi, dacă circumstanţele se schimbă brusc. Trebuie să fii atent la orice modificare ivită în oricare sector al vieţii tale. Înainte de a schimba ceva, gândeşte-te bine la destinaţia finală.


Fecioară:

Starea de agitaţie şi nelinişte pe care o ai este capabilă să te împingă să faci anumite schimbări în viaţa ta. De ceva timp vezi lucrurile din altă perspectivă şi acum crezi că este momentul să treci şi la fapte. Nu trebuie să faci totul azi, însă iniţierea demersurilor este favorizată de către astre.


Balanţă:

Astăzi, 2 august 2013, chiar când sperai că în sfârşit toate sunt bune şi la locul tău, cineva de la locul de muncă îţi ridică o minge la fileu. Cu toate că vei fi luat prin surprindere de acţiunile total imprevizibile ale colegilor, vei reuşi să reacţionezi destul de bine la consecinţele faptelor celorlalţi.


Scorpion:

Cu toate că ţi-ai stabilit un program clar pentru ziua de azi, lucrurile nu se vor desfăşura conform planurilor tale şi îţi va fi foarte greu să anticipezi ce urmează să se întâmple. Trebuie să fii mereu într-o stare de alertă şi să reacţionezi cât poţi tu de bine la situaţiile neprevăzute.


Săgetător:

Vineri, 2 august 2013, au loc lucruri foarte interesante în viaţa ta, însă momentan nu ştii unde te vor duce circumstanţele actuale. Va trebui să îţi analizezi mai bine sentimentele şi emoţiile reprimate şi să ai puterea de a le spune şi celorlalţi ce se petrece în sufletul tău.


Capricorn:

Simţi că ai ajuns la capătul puterilor şi nu mai eşti dispus să ai de-a face cu o persoană care îşi încalcă în mod constant promisiunile şi care are un comportament de-a dreptul haotic atunci când vine vorba de tine. Este momentul să îţi schimbi priorităţile şi obiectivele.


Vărsător:

Astăzi, 2 august 2013, activităţile de la locul de muncă îţi solicită şi mai mult atenţia şi consumul de energie, însă în acelaşi timp îţi aduc şi mai multe satisfacţii ca până acum. Ce nu realizează cei din jur este faptul că nu îţi plac schimbările şi nici să fii distras de la ceea ce faci pentru orice nimic.


Peşti:

Este momentul să renunţi la ceva sau cineva din viaţa ta, care te ţinea în loc. Trebuie să faci schimbări radicale şi să te simţi din nou independent şi liber, să îţi conduci viaţa aşa cum vrei tu, nu ceilalţi. Din păcate, logica nu te va ajuta de data asta; lasă-ţi inima să preia controlul!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS