Horoscop Urania zilnic: luni, 19 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 19 august 2013


Berbec:

Luni, 19 august 2013, cu cât vei încerca să faci pe plac celor din anturaj, pentru că simţi că ai o datorie morală faţă de ei, cu atât mai mult vei simţi nevoia de a evada şi a fi tu însuţi! Asta nu înseamnă că trebuie să renegi tot ceea ce simţi azi! Căci sentimentele tale par a fi la cote înalte!


Taur:

Astăzi, 19 august 2013, nu prea ştii exact ceea ce simţi, căci experimentezi o perioadă de-a dreptul confuză. Eşti suficient de încăpăţânat încât să nu vrei să te sustragi de la o situaţie destul de ambiguă atunci când vine vorba de prietenii tăi. Este momentul să renunţi la prejudecăţi şi să îi accepţi pe ceilalţi aşa cum sunt.


Gemeni:

Astăzi, 19 august 2013, nu prea ai chef să faci pe placul nimănui şi cu atât mai puţin să îţi sacrifici ziua de luni pentru a ajuta pe cineva. Cu toate că ai vrea să faci anumite schimbări în viaţa ta, din păcate, nimic nu se va modifica momentan.


Rac:

Este prima zi dintr-o perioadă de trei săptămâni în care dorinţele tale se vor afla într-un contrast negativ cu ceea ce viaţa şi sorta îţi vor oferi. Singura ta şansă este să reuşeşti să te pui la adăpost şi să încerci să depăşeşti obstacolele ivite în calea fericirii tale.


Leu:

Luni, 19 august 2013, ai mare grijă cum vorbeşti cu colegii sau şefii, căci stilul tău direct de a spune lucrurile verde-n faţă s-ar putea să deranjeze teribil pe cineva. Cei din jur te susţin, însă şi tu trebuie să faci anumite demersuri, astfel încât să vă întâlniţi la jumătatea drumului.


Fecioară:

Este foarte important să ai o atitudine pozitivă azi. Spune ceea ce ai de zis într-o manieră calmă, pentru a evita orice conflict. Cu răbdarea se trece marea, iar dacă vei ştii cum să ceri ceea ce vrei, atunci vei şi obţine. Trebuie să îţi susţii punctul de vedere!


Balanţă:

Astăzi, 19 august 2013, este o zi favorabilă pe toate planurile, însă ai tendinţa de a exagera cu munca, deoarece traversezi o perioadă în care debordezi de energie şi îţi neglijezi odihna. Nu trebuie să uiţi că ai nevoie şi de somn pentru a funcţiona la parametrii optimi.


Scorpion:

Vrei să iniţiezi un proiect nou, însă te afli în faţa unei mari varietăţi de opţiuni şi nu eşti sigur care este cea mai bună pentru tine. Nu trebuie să decizi azi! Analizează cu grijă toate posibilităţile şi gândeşte-te şi la consecinţele pe termen lung.


Săgetător:

Luni, 19 august 2013, te-ai hotărât să îţi înfrunţi temerile şi să "rupi pisica în două" pentru a dezbate şi rezolva un subiect dureros pentru tine. Nu uita, că nu poţi ajunge la fericire folosind scurtături! Este un demers necesar, căci ce nu te ucide te întăreşte!


Capricorn:

Azi nu prea eşti în apele tale, căci îţi cam bate vântul prin buzunare. Cel mai bine ar fi să eviţi să iei decizii importante. Contramandează-ţi orice întâlnire care ar presupune semnarea unui contract, căci este posibil că starea ta să afecteze relaţiile cu persoane importante.


Vărsător:

Astăzi, 19 august 2013, este o zi foarte interesantă pentru tine, căci vei întâlni o persoană influentă, care în viitor va juca un rol foarte important în viaţa ta profesională. Aşa că încearcă să fii cât de drăguţ şi amabil poţi şi acordă atenţie maximă acestei persoane.


Peşti:

Ai foarte multe de făcut azi. Însă dacă intri în panică, nu ajută la nimic, căci lucrurile nu se rezolvă de la sine. Aşa că mai bine te-ai calma şi ai încerca să îţi stabileşti priorităţile. Dacă te apuci de mai multe lucruri deodată, nu vei duce nimic la bun sfârşit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS