Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 august 2013


Berbec:

Sâmbătă, 10 august 2013, eşti dispus să îţi spui cu adevărat povestea şi să ceri ceea ce ţi se cuvine de drept de la cei din jur. Eşti mai dispus ca niciodată să vorbeşti, însă trebuie ca în acelaşi timp să dai anumite explicaţii, astfel încât ceilalţi să nu interpreteze greşit cuvintele tale sau atitudinea mult prea deschisă.


Taur:

Astăzi, 10 august 2013, îţi este din ce în ce mai greu să iei decizii obiective, căci ai tendinţa de a fluctua între stări emoţionale diferite: acum eşti raţional şi logic, iar în clipa următoare eşti emoţional şi impresionabil, iar acest fapt te secătuieşte de energie. Vrei să îţi aperi punctul de vedere cu orice preţ, însă trebuie să te asiguri că ideile tale sunt cu adevărat valide.


Gemeni:

Astăzi, 10 august 2013, nu prea eşti în apele tale aşa că este recomandat să amâni întâlnirile importante sau să iei decizii, căci ai putea să nu faci cele mai bune alegeri. Cel mai bine ar fi să îţi îndrepţi atenţia asupra aspectelor legate de familie sau de cei dragi. Vei afla tot felul de informaţii noi şi interesante, care îţi vor parveni pe diverse canale.


Rac:

Gândurile tale se îndreaptă acum aproape obsedant către aspectele financiare ale vieţii, căci eşti îngrijorat şi preocupat de siguranţa ta, mai ales că te confrunţi cu anumite dificultăţi. Dai dovadă de mai mult simţ practic decât de obicei şi vrei să faci anumite schimbări, menite să te pună la adăpost în viitorul apropiat.


Leu:

Sâmbătă, 10 august 2013, răgetul tău leonin se poate auzi cu uşurinţă de către ceilalţi, însă asta nu înseamnă că cei din jur şi înţeleg ceea ce vrei tu să spui. Este momentul să înveţi să cobori tonul cu câteva octave şi să încerci să fii mai explicit, însă în acelaşi timp trebuie să înveţi să asculţi şi tu la rândul tău.


Fecioară:

Se pare că azi ţi se activează simţul analitic şi eşti mai discriminativ decât de obicei. Este momentul perfect pentru a-ţi încheia toate proiectele începute anterior, astfel încât să poţi începe o nouă etapă în existenţa ta. Poţi visa cu ochii deschişi la un viitor mai bun, căci este pe cale să devină realitate.


Balanţă:

Astăzi, 10 august 2013, eşti din ce în ce mai conştient de faptul că te afli la o răscruce în ceea ce priveşte viaţa ta şi că este momentul să faci anumite alegeri şi să apuci o altă cale, diferită decât cea de până acum. Nu este cazul să o iei pe ghicite şi să încerci chiar toate opţiunile. Trebuie să faci o alegere clară şi să îţi asculţi inima!


Scorpion:

Intensitatea emoţională pe care o resimţi are origini total neaşteptate, căci se pare că mintea ta reuşeşte acum să pătrundă pe noi teritorii. Te străduieşti să ai un impact pozitiv asupra lumii exterioare însă într-o oarecare măsură eşti confuz, căci nu eşti sigur care este cea mai bună strategie pentru a face asta.


Săgetător:

Sâmbătă, 10 august 2013, eşti foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul, chiar dacă eşti conştient că ai multe obstacole de depăşit în calea realizării viselor. Cu toate că eşti nerăbdător să îţi materializezi dorinţele, eşti conştient că nu poţi grăbi lucrurile. Trebuie să dai dovadă de tenacitate, în continuare, căci ai mari şanse de reuşită.


Capricorn:

Eşti conştient de faptul că instabilitatea ta emoţională îţi afectează cam toate relaţiile pe care le ai cu cei din jur. Însă tocmai datorită acestui fapt eşti mai înclinat să găseşti soluţii pragmatice la problemele tale şi să nu mai filozofezi fără a trece şi la acţiune.


Vărsător:

Astăzi, 10 august 2013 - Dacă până acum câteva zile simţeai că cei din jur ascund în mod intenţionat anumite informaţii de tine, se pare că azi este o zi a dezvăluirilor, căci vei afla exact ceea ce până acum îţi era interzis să ştii. Este momentul să foloseşti tot ceea ce afli şi să treci la acţiune.


Peşti:

Realizezi că este necesar să depui mai multe eforturi decât de obicei pentru a putea să te achiţi de sarcinile acestei zile. Acest fapt s-ar putea concretiza în nevoia de a-ţi prioritiza mai bine sarcinile şi nu neapărat în a face ore suplimentare. Performanţele tale sunt influenţate direct de starea de mulţumire sufletească.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS