Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 1 septembrie 2013, mintea ta va fi plină de gânduri importante. Îţi faci multe griji despre care este cea mai bună cale pe care ar trebui să mergi de acum încolo pentru a-ţi putea construi un viitor mai bun şi mai sigur. Însă pentru a stabili un nou curs de acţiune este necesar să discuţi şi cu membrii familiei sau cu prietenii.


Taur:

Astăzi, 1 septembrie 2013, eşti hotărât să faci multe lucruri importante, însă ai tendinţa de a începe prea multe deodată, iar acest lucru face să fie aproape imposibil să duci totul la bun sfârşit. Ştii foarte bine ceea ce ai de făcut, însă vei avea nevoie şi de ajutorul celor apropiaţi pentru a putea face ceva cu adevărat semnificativ, atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi.


Gemeni:

Astăzi, 1 septembrie 2013, eşti în sfârşit pregătit să faci anumite schimbări în viaţa ta, căci acum ai încredere în forţele proprii, dar şi motivaţia necesară. Încearcă să îţi păstrezi gândirea pozitivă! Dacă îţi vei folosi excelentele abilităţi de comunicare în propriul avantaj, nimic nu te va mai putea împiedica să obţii succesul visat.


Rac:

Recent ai traversat o perioadă destul de dificilă pentru tine, mai ales din punct de vedere emoţional, iar acum nu prea mai ai încredere în oameni şi nu ştii cum ar fi mai bine să acţionezi. Cei care ţin cu adevărat la tine nu îţi pot citi gândurile şi nu ştiu ce simţi, dacă tu nu le vei împărtăşi trăirile tale. Nu ai motive să te temi!


Leu:

Duminică, 1 septembrie 2013, este o adevărată furtună în materia cenuşie din creierul tău, căci gândurile vin şi pleacă foarte rapid. Eşti foarte preocupat de partea financiară a vieţii, căci se pare că ai cam ajuns la fundul sacului de economii şi nu prea ştii cum să ieşi din impas. Curând vei primi ajutorul de care ai nevoie! Ai răbdare!


Fecioară:

Eşti foarte decis să pui capăt unei situaţii neplăcute din viaţa ta, cu care te confrunţi de ceva timp şi pe care ai tot evitat să o rezolvi. Va trebui să fii atent cum acţionezi şi să eviţi orice exagerare emoţională, dacă vrei ca lucrurile să se rezolve paşnic.


Balanţă:

Astăzi, 1 septembrie 2013, trebuie să iei anumite decizii şi să le respecţi, chiar dacă ulterior poţi avea unele dubii că ai făcut cele mai bune alegeri. Nu trebuie să te laşi influenţat de ceilalţi, căci până la urmă tu eşti singurul care ştie ce este cel mai bine pentru tine şi ceea ce simţi.


Scorpion:

Eşti singurul care are puterea de a schimba acele lucruri care nu funcţionează corespunzător în viaţa ta sau care te fac nefericit! Nu există limite decât în tine! Trebuie să ai curajul să le depăşeşti şi vei vedea că poţi face absolut orice ţi-ai propus.


Săgetător:

Duminică, 1 septembrie 2013, a sosit momentul să îţi pui în aplicare strategiile pentru atingerea obiectivelor pe termen lung. Cea mai dificilă parte a acestui demers este deja realizată, aşa că nu îţi rămâne de făcut decât să treci la fapte. Toate eforturile tale din ultimul timp au pregătit terenul pentru realizarea viselor.


Capricorn:

Eşti hotărât să dărâmi orice obstacol s-ar putea ivi între tine şi realizarea planurilor pe care ţi le-ai făcut. Te-ai săturat să cedezi în favoarea celorlalţi şi să fii tu răspunzător şi de bunăstarea altora. Este momentul să te axezi pe realizarea propriilor obiective. Însă nu trebuie să devii agresiv, ci doar să îţi păstrezi tenacitatea.


Vărsător:

Astăzi, 1 septembrie 2013, dacă vei acţiona necugetat, sub impulsul momentului, nu vei reuşi decât să îi şochezi pe cei din jur, iar rezultatele nu vor fi cele scontate. În loc să încerci să schimbi o anumită situaţie, mai bine ai încerca să te adaptezi la ea, căci altfel te vei trezi că lupţi singur împotriva tuturor.


Peşti:

Chiar dacă te simţi copleşit din punct de vedere emoţional, tot vei reuşi să rezolvi o problemă care te tot sâcâia de ceva timp. Trebuie să renunţi la temeri, la nesiguranţă şi la lipsa de încredere în sine, căci îţi aduc numai probleme şi complicaţii. Dragostea este chiar la pragul uşii tale şi aşteaptă să îi deschizi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS