Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 iulie 2013


Berbec:

Miercuri, 31 iulie 2013, probabil că ai gânduri măreţe de ascensiune într-o anumită funcţie, că vrei să ajungi destul de sus ori vrei strict să faci impresie bună superiorilor. E posibil să nu ai însă vreo blândă strategie pentru a-ţi atinge scopurile, ci mai degrabă să practici o luptă de gherilă pentru a te vedea ajuns acolo, înlăturând brutal pe oricine-ţi stă în cale.


Taur:

Astăzi, 31 iulie 2013, ai putea excela în diplomaţie, amabilitate şi precauţie în afirmaţii, ai putea fi în măsură să-i îmbrobodeşti pe alţii şi să rosteşti judecăţi echivoce, aprecieri cu du-te vino, care îţi îngăduie la nevoie să scapi cu faţa curată.


Gemeni:

Astăzi, 31 iulie 2013, ţi s-ar putea reproşa că-ţi organizezi relaţiile personale ca un ageamiu, că nu te pricepi să renunţi la nevoile şi obiceiurile proprii de dragul de a face pe plac cuiva.


Rac:

Astăzi te poţi simţi bine din punct de vedere fizic, pari un om viu şi binedispus. E de aşteptat să-ţi direcţionezi elanul şi energia spre priorităţile de ordin profesional, a căror soluţionare grabnică şi promiţător calitativă poate aduce cu sine un beneficiu material.


Leu:

Miercuri, 31 iulie 2013, poţi fi mai taciturn decât de regulă, te poţi lamenta şi crampona de plictiseli, de gânduri pesimiste. E de aşteptat să te simţi vulnerabil şi nesigur în prezenţa altora, să-ţi lipsească încrederea în atuurile şi înzestrările proprii.


Fecioară:

Astăzi ştii să-ţi organizezi cum se cuvine existenţa concretă, să-ţi pui ordine în priorităţile materiale şi financiare.


Balanţă:

Astăzi, 31 iulie 2013, împacă-te cu defectele tale, pentru că în ultima vreme te-ai simţit nesigur pe tine. În curând vei învăţa să le iubeşti. Trebuie să faci puţin efort şi să-ţi schimbi părerea despre cineva.


Scorpion:

E de aşteptat ca azi să trăieşti mai în defensivă, care-şi ascunde timidităţile, care caută să se retragă într-un spaţiu singuratic. E posibil ca atmosfera vivace şi aglomerată de acasă să nu-ţi permită însingurarea de care ai nevoie.


Săgetător:

Miercuri, 31 iulie 2013, cu cât eşti mai optimist, cu atât mai uşor ţi se vor deschide uşile. Implică-te în activităţi de grup, integrează-te şi cu siguranţă că îţi va fi bine.


Capricorn:

E de aşteptat să te trezeşti în mijlocul unor polemici mai puţin civilizate, necordiale, duse cu aluzii nedemne. Probabil că tensiunea nervoasă, stresul şi oboseala fizică acumulată în ultima vreme ţi-ar putea crea o stare de panică, ţi-ar putea da unele motive de îngrijorare.


Vărsător:

Astăzi, 31 iulie 2013, aranjează o întâlnire cu un potenţial partener de afaceri. E de aşteptat ca astăzi, persoana iubită să aibă convingeri în contradictoriu cu ale tale. Poate că relaţia voastră are nevoie de o pauză.


Peşti:

Se prea poate ca azi să dai semne de nervozitate şi vigilenţă sporită, să ai un ochi atent la defectele persoanei iubite, să fii aspru şi critic, să sancţionezi orice act aparent în dezacord cu ceea ce-ţi doreşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS