Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 30 iulie 2013


Berbec:

Probabil că ziua de azi îţi serveşte ca drept lecţie de modestie, de retragere în sine, de meditare şi contemplare. Prea sigur de tine şi de absolutul propriilor convingeri de viaţă, poţi înfrunta o destul de acută criză a criteriilor de valori.


Taur:

Astăzi, 30 iulie 2013, nu încerca să ţii secrete care te pot dezavantaja în viitor. Poţi să spui o minciună şi rezolvi lucrurile pe moment, dar nu pe termen lung. Fii sincer/ă, argumentează corect şi vei câştiga disputele.


Gemeni:

Marţi, 30 iulie 2013, încearcă să obţii, în acelaşi timp, cât mai multe şi suficiente informaţii, înainte de a te implica într-o afacere sau în activităţi de echipă. Energia ta este creativă. Concentreaz-o asupra unui proiect profitabil. Nu amesteca dragostea cu afacerile, însă partenerul trebuie să fie informat despre intenţiile tale, pentru a evita posibile contre ulterioare.


Rac:

Nu-ţi limita posibilităţile doar pentru că îţi este teamă de eşec. Nu lua în seamă ceea ce spun alţii şi încearcă să trăieşti aşa cum crezi tu că este bine. Ai încredere în talentele şi calităţile tale şi astfel vei pune în umbră pe oricine va concura cu tine.


Leu:

Marţi, 30 iulie 2013, s-ar prea putea să nu ai starea necesară pentru a-ţi îndeplini obligaţiile profesionale la un standard ridicat. Probabil cauţi singurătatea, nu îţi dezvălui cu uşurinţă din gânduri şi nici nu vorbeşti cu uşurinţă despre tine.


Fecioară:

Exprimă-ţi gândurile curat şi fără ură. Căută să fii cât mai original/ă, atunci când este vorba de propriile posibilităţi. Poţi avea impact asupra celorlalţi, însă e obligatoriu, pentru a-ţi păstra poziţia, să te menţii în limite rezonabile. Cineva din anturajul tău zilnic va tot încerca să te ademenească să faci anumite lucruri de mare amploare, în condiţiile în care tu cauţi să faci paşi mărunţi, dar siguri.


Balanţă:

Astăzi, 30 iulie 2013, se prea poate să dovedeşti destul de multă rigiditate în gândire, să cazi în dogmatism, încercând repetat să-i convingi pe ceilalţi de unicul adevăr valabil: acela al tău.


Scorpion:

Faptul că adopţi o serie de atitudini extreme în mediul familial şi că nu găseşti o cale moderată de a-ţi exprima sentimentele faţă de cei apropiaţi, ar putea crea premisele izbucnirii unui conflict în casă. Preocupările de ordin financiar urmărite cu atenţie şi consecvenţă pot da roade imediate. E pe punctul de a se declanşa un episod sentimental plăcut - unde pui că şi vigoarea fizică te ajută să fii la înălţime.


Săgetător:

Marţi, 30 iulie 2013, nu lăsa nesiguranţa să te afecteze şi să îţi strice un plan bun. Mergi înainte cu viteză maximă şi ambiţionează-te să le dovedeşti celorlalţi că poţi trece uşor peste schimbările de program. Dacă îţi rămâne timp, îngrijeşte-te de casă, te va face să te simţi bine.


Capricorn:

S-ar putea să te simţi provocat să ieşi în evidenţă şi să bravezi, să te impui şi să te comporţi cu autoritate sporită, obligându-i aproape pe ceilalţi la admiraţie şi supunere.


Vărsător:

Astăzi, 30 iulie 2013, s-ar prea putea să nu ai starea necesară pentru a-ţi îndeplini obligaţiile profesionale la un standard ridicat. Probabil cauţi singurătatea, nu îţi dezvălui cu uşurinţă din gânduri şi nici nu vorbeşti cu uşurinţă despre tine.


Peşti:

E loc, s-ar părea azi, de complicaţii de ordin amoros, de relaţii duse in paralel ori de efuziuni sentimentale greu de oprit. Poate fi vorba de o furtună emoţională care răscoleşte totul, care te mai naşte o dată curat, te face să te simţi un om nou.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS