Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 iulie 2013


Berbec:

Duminică, 28 iulie 2013, este bine să lupţi pentru lucrurile în care crezi, însă cu diplomaţie. Problemele cu care te confrunţi au prioritate azi şi încerci să faci orice să le rezolvi. Te poţi distra întâlnindu-te cu o veche cunoştinţă.


Taur:

Astăzi, 28 iulie 2013, învaţă să îţi vinzi marfa. Ai un anume stil de a te apropia de oameni, cu care poţi spulbera orice adversitate. Nu trebuie să fii rea, atâta vreme cât poţi câştiga majoritatea meciurilor folosind strategia vorbelor dulci.


Gemeni:

Astăzi, 28 iulie 2013, nu te juca cu favoritismul în grupul tău de prieteni. Trebuie să înveţi să tratezi pe toată lumea la fel. Evită să te implici într-o conversaţie care ţi se pare ciudată sau nelalocul ei. Dacă te-ai gândit să începi o mică afacere, înainte de orice, angajează un profesionist pentru a-ţi construi un site pe internet.


Rac:

Imaginaţia nu trebuie lăsată să te împingă la acţiuni nesăbuite. Toţi suntem muritori. Va fi mai accentuat interesul pentru chestiunile materiale. Faptul că astăzi arăţi un pic diferit va fi observat de oamenii din jurul tău.


Leu:

Duminică, 28 iulie 2013, viaţa ţi se va înfăţişa cu totul altfel şi vei descoperi cu surprindere că nu eşti lipsit/ă de noroc. Problemele cu care te confrunţi, trebuie analizate, folosite pentru a aplica cunoştinţele acumulate şi depăşite în cele din urmă. Vei depăşi obstacolele ce-ţi stau în cale şi vei profita de oportunităţile care se întrezăresc la orizont.


Fecioară:

Este o zi în care este posibil să fii nevoit/ă să faci unele eforturi pentru a ţine în frâu relaţia sau să-ţi protejezi interesele în faţa cuiva care tot încearcă să îţi fure ideile sau să te depăşească. Dacă nu eşti atent/ă, s-ar putea să pierzi unele avantaje. În cazul în care cineva te va gratula cu prea multe complimente, este bine să nu te „umfli în pene“. Analizează faptele şi persoanele implicate.


Balanţă:

Astăzi, 28 iulie 2013, cei din jur nu-ţi vor fi de mare folos în decizia ce trebuie să o iei. Toate aspectele vieţii ţi se vor armoniza, iar tu te vei simţi mult mai liniştit/ă.


Scorpion:

Pregăteşte-te pentru a face faţă oricărei circumstanţe. Toţi suntem muritori. Rezolvare este cuvântul de ordine azi. Nu trebuie să te încrezi în oricine este simpatic şi te face să te simţi bine alături de el.


Săgetător:

Duminică, 28 iulie 2013, simţul observaţiei şi intuiţia te vor ajuta să obţii şi tu performanţe de invidiat. Dragostea este într-o zonă bună pe harta astrală, mai ales atunci când o combini cu călătoriile sau cu socializarea.


Capricorn:

Vei cunoaşte o nouă evoluţie în munca ta, fapt ce îţi va permite să te pui pe primul loc, dar vei avea nevoie de linişte şi relaxare, altminteri surmenajul nu te va ocoli. Viaţa sentimentală va avea suişuri şi coborâşuri şi vei avea impresia că mergi pe nisipuri mişcătoare, fii mai tolerant/ă. Nu te mai gândi la eşecurile din ultima vreme, fi hotărât/ă ca data viitoare să faci totul mai bine.


Vărsător:

Astăzi, 28 iulie 2013, aştepţi de câteva luni bune să faci un anumit lucru. Acum este ziua potrivită. Fă primul pas. Stabileşte un plan. Influenţa unui prieten va deveni periculoasă pentru viaţa ta. Este timpul să stabileşti anumite limite.


Peşti:

Dacă îţi asumi riscuri fără o matură chibzuinţă este posibil să ajungi în situaţia de a avea un accident. Mai multă siguranţă financiară. E păcat să ignori ceea ce încearcă să-ţi spună inima atunci când dragostea răsare pe negândite. Nimic şi nimeni nu te va face să te răzgândeşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS