Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 iulie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 27 iulie 2013, chiar şi cele mai îndrăzneţe vise ale tale au şanse de a deveni realitate, căci conjunctura astrală din semnul tău zodiacal aduce după sine o serie de oportunităţi nesperate. Însă este posibil ca atunci când vei vedea materializarea visului să realizezi că lucrurile nu sunt chiar aşa cum te-ai aşteptat tu.


Taur:

Astăzi, 27 iulie 2013, starea de confuzie cu care te confrunţi, cât şi lipsa simţului practic pe care o ai este posibil să îţi afecteze atât performanţele la locul de muncă, dar şi relaţiile cu cei din jur. Eşti visător/visătoare, iar acest lucru te împiedică efectiv să vezi pădurea din cauza copacilor.


Gemeni:

Astăzi, 27 iulie 2013, nu ai o stare prea strălucită, deoarece ai o problemă de ordin sentimental pe care nu prea ştii cum să o rezolvi. Trebuie să încerci să fii cât de obiectiv/ă şi realist/ă poţi tu şi să asculţi sfatul unei persoane mai în vârstă, care va ştii cum să te ajute să eviţi o ceartă sau neînţelegere.


Rac:

Va trebui să fii foarte atent/ă cum îţi alegi azi cuvintele şi trebuie să ţii cont că cei din jur au tendinţa de a analiza informaţiile prin filtrul propriilor experienţe şi valori, iar ceea ce spui poate fi interpretat greşit. Trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva!


Leu:

Sâmbătă, 27 iulie 2013, pari că te îndoieşti chiar şi de tine. Este o adevărată provocare pentru tine să încerci să rămâi obiectiv/ă, mai ales că totul în jur pare a fi prea bine ca să fie adevărat.


Fecioară:

Indiferent de cât de analitic/ă sau inteligent/ă eşti, realitatea nu este cea pe care tu o percepi azi. Trăieşti parcă într-un glob de cristal, în care toate lucrurile sunt perfecte, iar percepţia ta este alterată de subiectivism.


Balanţă:

Astăzi, 27 iulie 2013, optimismul îţi cam joacă feste: într-un moment eşti convins/ă că vei reuşi să îţi pui în practică planurile şi visele, pentru ca în următoarea oră să ai senzaţia că totul este împotriva ta şi că nu vei reuşi să realizezi nimic din ceea ce vrei.


Scorpion:

Este posibil ca azi să te îndrăgosteşti subit, în mod total neaşteptat sau să reîntâlneşti o veche iubire şi să constaţi că sentimentele voastre nu s-au schimbat de-a lungul timpului. Însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple şi trebuie să fii precaut/ă!


Săgetător:

Sâmbătă, 27 iulie 2013, te vei confrunta cu o mare dilemă: trebuie să alegi fie să finalizezi o chestiune foarte importantă la locul de muncă, fie să te ocupi strict de problemele personale. Viaţa profesională şi cea privată par a fi acum într-o foarte strânsă competiţie.


Capricorn:

Simţi că îţi fuge pământul de sub picioare, căci nimic nu se întâmplă aşa cum ai plănuit tu atât de grijuliu şi în detaliu. Din fericire pentru tine astrele te ajută azi să îţi recapeţi echilibrul şi să găseşti cea mai bună şi rapidă cale de a readuce lucrurile pe făgaşul dorit de tine.


Vărsător:

Astăzi, 27 iulie 2013, nu trebuie să dai curs fanteziilor, căci riscul de a intra în bucluc este foarte mare. Deoarece eşti o persoană foarte realistă şi cu capul pe umeri, vei ştii cum să te refugiezi în lumea ta.


Peşti:

Ai senzaţia că ştii ceea ce vrei şi cum să obţii ceea ce îţi doreşti. Însă este numai o senzaţie! Însă dacă vei reuşi să îţi deschizi sufletul faţă de o persoană la care ţii, şi îi vei mărturisi dorinţele tale, acest lucru se va reflecta pozitiv asupra relaţiei voastre, care ar putea să treacă la un nivel superior.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS