Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 iulie 2013


Berbec:

Marţi, 23 iulie 2013, eşti din ce în ce mai preocupat de ceea ce gândesc cei din jur despre tine, mai ales că traversezi o perioadă în care te confrunţi cu anumite probleme emoţionale, pe care nu reuşeşti să le rezolvi singur. Încearcă să discuţi cu prietenii apropiaţi şi nu te mai eschiva!


Taur:

Astăzi, 23 iulie 2013, este o zi favorabilă pentru a prezenţa unei persoane influente un anumit proiect drag ţie, la care lucrezi de ceva timp. Ideile tale vor fi apreciate şi astfel vei putea să îţi pui în practică visele. Este important să colaborezi cu cei din jur!


Gemeni:

Astăzi, 23 iulie 2013, se vor ivi noi oportunităţi, ce vor crea noi alternative la planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut în ultima perioadă. Asta nu înseamnă că trebuie să stai cu mâinile încrucişate şi să aştepţi să vezi ceea ce se va întâmpla. Ieşi în întâmpinarea şansei!


Rac:

Dacă ţi se oferă posibilitatea de a te alătura unui nou parteneriat trebuie să accepţi fără a ezita, căci acest fapt va aduce schimbări semnificative în viaţa ta. Să nu mai vorbim despre creşterea veniturilor!


Leu:

Marţi, 23 iulie 2013, vei încerca să îţi impui punctul de vedere. Convins fiind că este cel mai bun, cei din jur vor reacţiona în mod neaşteptat la acest demers al tău. Nu are sens să te enervezi şi să îţi zburleşti coama leonină, căci nu vei reuşi să rezolvi nimic în acest mod.


Fecioară:

Ideile tale sunt foarte bune, însă nu toată lumea reuşeşte să le aprecieze momentan la justa lor valoare. Ai tendinţa de a le impune celorlalţi să îţi recunoască meritele intelectuale, însă de ce încerci tu să le explici mai mult, de aia nu vor înţelege mai nimic.


Balanţă:

Astăzi, 23 iulie 2013, te afli la un moment important al vieţii tale, căci calităţile tale sociale şi resursele intelectuale excelente te vor ajuta să te afirmi cu adevărat, atât în domeniul social, cât şi pe plan profesional. Este timpul să culegi rezultatele eforturilor depuse anterior.


Scorpion:

Este timpul să analizezi cu toată seriozitatea care este rolul sau scopul tău în viaţă şi să vezi dacă în această etapă te îndrepţi cu adevărat în direcţia cea bună sau trebuie să faci o schimbare de curs. Chiar dacă este mai uşor să te laşi dus de val în loc să lupţi contra lui, trebuie să fii sigur că eşti pe calea cea bună.


Săgetător:

Marţi, 23 iulie 2013, răsare soarele şi pe strada ta şi vei reuşi să schimbi lucrurile în bine. La locul de muncă lucrurile merg ca pe roate, însă trebuie să eviţi să îţi impui punctul de vedere, fără a da celorlalţi şansa să îşi expună şi ei opiniile.


Capricorn:

Cu toate că încă te mai confrunţi cu o mare dilemă emoţională, lucrurile vor începe să se calmeze curând. Pentru a rezolva mai uşor orice situaţie şi pentru a-ţi regăsi echilibrul trebuie să priveşti spre viitor şi să decizi care este ţelul final al vieţii tale sentimentale.


Vărsător:

Astăzi, 23 iulie 2013, vor interveni schimbări semnificative în viaţa ta profesională, căci ideile propuse şi soluţiile la probleme pe care le-ai găsit în ultima perioadă vor fi analizate în amănunt de către colegi sau parteneri şi vor fi foarte apreciate, astfel încât ţi se va propune o poziţie de conducere.


Peşti:

Încă de dimineaţă vei primi veşti bune legate de o chestiune pe care deja o dăduseşi uitării, căci considerai că nu ai niciun sorţ de izbândă. Din fericire lucrurile se vor rezolva în favoarea ta, însă va trebui ca pe viitor să aloci şi mai mult timp pentru a continua ceea ce ai început.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS