Horoscop Urania zilnic: luni, 22 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 iulie 2013


Berbec:

Luni, 22 iulie 2013, mare atenţie şi nu ignora nimic. Cu cât ştii mai mulţi oameni, cu atât îţi vor creşte şansele de succes şi în carieră şi în viaţa de zi cu zi. Hotărârile pe care le vei lua vor fi cu totul neaşteptate pentru cei din jur pentru că vei afla tot felul de noutăţi. Ceva bun e pe cale să ţi se întâmple ca efect al acestei combinaţii.


Taur:

Astăzi, 22 iulie 2013, poţi descoperi că interesele tale coincid cu cele ale unora dintre membrii familiei, poţi să te încumeţi cu bunăvoinţă la a-ţi asuma o serie de răspunderi şi obligaţii. E posibil de asemenea să constaţi că e mai avantajos să faceţi echipa pentru a pune în aplicare o strategie financiară comună. Sentimental însă pari uşor de rănit, căci ai vanităţi ieftine şi sensibilităţi nejustificate.


Gemeni:

Astăzi, 22 iulie 2013, evită a te implica pe cât e posibil, în discuţii în contradictoriu mai ales cu persoanele cu funcţie. În curând, lumea va fi martoră geniului tău indiferent de ceea ce se va întâmpla azi. Lucrurile trebuie luate aşa cum sunt pentru că nu poţi controla totul. Cu preţul multor frământări îţi vei găsi liniştea într-un târziu.


Rac:

În decizia ce trebuie să o iei, cei din jur nu-ţi vor fi de mare folos. Redu stresul care îţi provoacă probleme medicale. Câteodată o mică pauză te poate pune pe picioare. Lumea nu este pictată doar în alb sau negru aşa cum o vezi tu.


Leu:

Luni, 22 iulie 2013, poţi începe o relaţie importantă. Ziua îţi va fi mai reuşită dacă o vei lua uşor. Analizează cu atenţie înainte de a da un sfat. Dacă nu vei face aşa, vei ridica o barieră între tine şi colegii tăi.


Fecioară:

Analizează cu atenţie înainte să începi ceva nou. Nu trebuie să uiţi că puterea îţi e dată de tăria spiritului. Colaborările nu merg aşa cum ţi-ai dori pe domeniu profesional. Nu ezita când se iveşte o oportunitate.


Balanţă:

Astăzi, 22 iulie 2013, o persoană tânără pe care o veţi cunoaşte vă va deveni cel mai bun prieten. Este posibil să te aştepte o seară specială. Neavând control asupra a ceea ce se întâmplă modifică-ţi percepţia asupra lucrurilor. Simptomele îngrijorătoare nu trebuie trecute cu vederea mai ales că medicul îţi este prieten.


Scorpion:

Şi tu vei câştiga cândva. Poţi câştiga o sumă de bani datorită sprijinului unui prieten. Nu te baza doar pe soartă lăsând lucrurile la voia întâmplării. Numai tu poţi face ca lucrurile să iasă bine.


Săgetător:

Luni, 22 iulie 2013, îţi e uşor să vorbeşti despre sentimentele tale. Nu trebuie să uiţi de urgenţele ce trebuie rezolvate. Va ieşi şi soarele pe strada ta. Analizează situaţia din toate punctele de vedere.


Capricorn:

Analizează cu atenţie înainte de a lua o decizie importantă. E bine să te gândeşti de două ori înainte de a te lansa pe un drum nou atunci când intri într-o fază nouă a vieţii. Îţi va fi greu să te împarţi pentru că vei primi invitaţii din toate părţile. Ia taurul de coarne şi fereşte-te să mai fii brutal, încercând să menajezi susceptibilităţile celorlalţi.


Vărsător:

Astăzi, 22 iulie 2013, vei deranja pe cei care iau lucrurile mult prea personal. Cel mai mult te satisfac laudele care vin de la cei care beneficiază de rodul muncii tale.


Peşti:

Nu te prea poţi concentra şi ar trebui să ai mai multă atenţie pentru acţiunile pe care doreşti să le întreprinzi. Atât cât se poate, evită să te contrazici cu colegii. Discuţiile legate de bani pot interveni, însă o persoană apropiată te poate ajuta să nu provoci o dispută. Ai făcut o pasiune din a realiza modificări mici sau mari în aspectul tău în ultima vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS