Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 iulie 2013


Berbec:

Influenţele astrale de astăzi te vor sprijini în toate activităţile tale. Acestea îţi vor susţine eforturile şi te vor ajuta să-ţi îndeplineşti ambiţiile. Vei da dovadă de un simţ practic remarcabil şi vei şti cum să-ţi aperi interesele. Dacă ai o problemă concretă, vei reuşi să o rezolvi într-un mod perfect.


Taur:

Astăzi, 21 iulie 2013, cercetează atent terenul pe care trebuie să calci, astfel vei evita o situaţie din care ai putea pierde, profesional şi financiar. Nu spune da unor propuneri pe care s-ar putea să le regreţi mai apoi. Stăpâneşte-ţi reacţiile impulsive!


Gemeni:

Duminică, 21 iulie 2013, vei fi într-o dispoziţie excesiv de încordată şi aproape de limită, aşa că abţine-te de la stimulente. Dorinţele tale amoroase vor fi puternice şi vei găsi o cale să ţi le împlineşti.


Rac:

S-ar putea să-ţi imaginezi că poţi obţine tot ce vrei, că cei apropiaţi trebuie să-ţi satisfacă orice capriciu, fără să ridice obiecţii. Poţi fi în total dezacord cu membrii familiei, nu renunţi sub nicio formă la ceea ce ţi-ai pus în cap, nu-ţi suprimi dorinţele orice ar fi. În privinţa banilor, nu acţionezi în baza niciunei strategii de câştig, ci îţi urmezi doar impulsul de moment, dar tocmai asta îţi poate crea un avantaj.


Leu:

Astăzi, 21 iulie 2013, principala preocupare a zilei se poate numi azi iubire. Totul pare să stea sub semnul unor împliniri afective. Se pot drege conflicte şi neînţelegeri sentimentale lipsite de sens, pot surveni lămuriri constructive într-o relaţie amoroasă afectată de zvonuri şi suspiciuni.


Fecioară:

Temerile şi ezitările care te-au necăjit din când în când, acum se vor risipi în totalitate. Te vei afirma cu tărie, mai ales în viaţa sentimentală. Ai putere de convingere şi, în acelaşi timp, extrem de eficient, vei obţine ceea ce îţi doreşti. Trebuie să-ţi foloseşti energia debordantă într-un mod pozitiv, altminteri aceasta s-ar putea întoarce împotriva ta.


Balanţă:

Chestiunile de inimă şi suflet pot descrie, într-o zi ca cea de azi, un parcurs sinuos. E posibil să iubeşti intens, cumva vijelios şi mai sălbatic, să simţi nevoia să exprimi tot ceea ce a fost ascuns, înfrânat sau dorit. Probabil că te afli într-o imposibilitate de a face compromisuri sau de a comunica foarte clar şi explicit ceea ce simţi, deşi vânezi instinctiv compania şi tovărăşia persoanelor de s#x opus.


Scorpion:

S-ar zice că este o zi ideală pentru efort fizic şi muncă susţinută. Rigoarea, ambiţia şi dinamismul pot face din tine un executant model, retribuit financiar ca atare. Încurajator e şi că în cămin ar putea predomina azi un climat relaxat şi armonios, numai bun pentru a te reface după o eventuală suprasolicitare. Sentimental însă s-ar putea să fie o zi în care simţi nevoia să defulezi, să evacuezi nişte tensiuni mocnite.


Săgetător:

Duminică, 21 iulie 2013, eşti destul de stresat din cauza banilor, de fapt, din cauza lipsei lor. Însă ar trebui ca, în loc de griji, să fii cu ochii în patru. Un partener, un coleg sau un amic te-ar putea ajuta să îţi revii. În niciun caz însă să nu forţezi nota în încercarea ta de a face bani!


Capricorn:

S-ar zice că azi pentru tine totul e exponenţial în simţire. S-ar părea că eşti extrem de empatic şi că intuieşti foarte bine mediul care îţi poate fi prielnic ori anturajul în care te poţi dezvolta în siguranţă. Cu toate acestea, poţi fi nerăbdător, arogant şi tentat să exagerezi, să faci din orice confruntare interpersonală un război ambiţios, care trebuie câştigat cu orice preţ, indiferent de ceea ce sacrifici.


Vărsător:

Azi poate prima importanţa unei lecţii de însuşit în viaţa sentimentală. Gradul de instabilitate emoţională poate fi destul de ridicat ori s-ar putea să fii prea închis în prejudecăţi, temeri şi angoase proprii pentru a manifesta disponibilitate către un tip nou sau un alt fel de partener afectiv. Retragerea într-un soi de comoditate prea cuminte te-ar putea aduce în situaţia de a pierde o ofertă amoroasă promiţătoare.


Peşti:

E de aşteptat ca în relaţiile interpersonale să manifeşti un temperament aprins, să vrei să te impui şi să bravezi, să faci pe grozavul, ceea ce ar putea să-ţi atragă criticile sau reacţiile de nemulţumire ale altora. Pari decis să iei taurul de coarne şi să acţionezi în forţă pentru a intra în posesia unui avantaj material. Poţi fi de părere că primejdia există să fie înfruntată, ca provocare, chiar dacă în rest nu te alegi cu nimic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS