Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 iulie 2013


Berbec:

Vineri, 12 iulie 2013, atragi atenţia celor din jur şi asta îţi va schimba nu doar programul, dar şi stilul de viaţă. Va fi suficient un impuls din partea cuiva pentru ca nişte rotiţe din tine să înceapă să se învârtească şi să te motiveze brusc să faci ceva nou, ceva diferit.


Taur:

Unii pot spune despre tine că eşti profitor astăzi pentru că ai grijă să obţii laude şi beneficii de peste tot, chiar şi pe munca altora. Tu crezi că e timpul să ştii să profiţi de ocazii pentru că în ultima vreme cei din jur au profitat de pe urma ta. Prietenii remarcă noua ta atitudine şi nu ştiu exact cum să se descurce cu noul „tu“.


Gemeni:

Vrei cu orice preţ să îţi impui dorinţele în faţa altora, fapt pentru care nu câştigi foarte multă admiraţie de la cei din jur, din contră obţii numai antipatii. Stilul dictatorial de a te comporta nu te caracterizează şi nici nu te ajută să îţi pui în ordine viaţa socială compromisă de nişte greşeli mai vechi.


Rac:

Nu te da înapoi de la lucrurile pe care ştii că le poţi duce la bun sfârşit, însă fereşte-te să promiţi ceva dacă nu se poate. Nu te vei alege decât cu stres şi cu o reputaţie afectată. Petrece-ţi timpul cu cineva drag, pentru a îmbunătăţi relaţia dintre voi.


Leu:

Astăzi, 12 iulie 2013, fii cinstit cu tine. Sunt multe lucruri pe care poţi să le faci şi puţine lucruri pe care nu poţi să le faci. Dacă nu ai curaj să îţi trăieşti visul, vei fi dezamăgit nu doar tu, ci şi cineva care ţine la tine. Voinţa va face diferenţa.


Fecioară:

Un pic mai multă atenţie acordată casei, un mic obiect care să te facă să te simţi mai bine, mai ales când eşti vizitată de prieteni... Cam de asta ai avea nevoie. Ai putea primi un cadou sau o sumă de bani neaşteptată şi ar fi bine să fii recunoscător.


Balanţă:

Astăzi nu te poţi descurca de unul singur, aşa că vei fi nevoit să ceri ajutorul unui coleg de muncă. Chiar dacă nu eşti foarte entuziasmat, nici nu trebuie să te extenuezi şi stresezi de unul singur. Preocupările tale sunt legate şi de viaţa de familie pentru că ţi se pare că pierzi din vedere aspecte importante.


Scorpion:

Trebuie să faci ceva cu tine. Poate o simplă vizită la coafor, poate că trebuie să înveţi ceva nou şi să îţi extinzi orizonturile de cunoaştere. Ai grijă, pentru că făcând lucrurile din inimă este posibil să ajungi să vrei să faci mai multe decât poţi. Drămuieşte-ţi bine timpul.


Săgetător:

Doar pentru că vrei să pui punct unei dispute cedezi la mare parte dintre cerinţele tale. Nu este o mişcare potrivită situaţiei în care te afli. Vei regreta acest lucru în momentul în care aceeaşi persoană va porni o nouă dispută şi se va aştepta ca tu să cedezi din nou. Susţine-ţi cât mai bine punctele de vedere pentru a evita pe viitor situaţiile similare.


Capricorn:

Ai adesea senzaţia că toată lumea ştie deja despre ce vorbeşti tu şi treci direct la concluzii. Ei bine, nu e aşa. Dacă nu eşti precis şi nu ştii să explici, nu vei fi nici înţeles, nici susţinut. Trebuie să te bazezi pe fapte, nu pe imaginaţie.


Vărsător:

Este momentul să termini o serie de treburi sau de activităţi începute cu mult timp în urmă. Sunt lucruri pe care le-ai amânat de atâtea ori încât nu credeai că le vei duce vreodată la bun sfârşit, dar iată că astăzi toate par să se rezolve ca prin minune. Eşti în toane bune, comunică mai mult şi ai grijă să îţi respecţi cuvântul dat!


Peşti:

Nu prea înţelegi ce vrea partenerul de la tine pentru că în fiecare zi pare nemulţumit de alt aspect ce ţine de tine. Astăzi este o zi plină de vorbe rostite la nervi şi tensiune în cuplu. Blocajele de comunicare sunt evidente, iar orgoliile nemăsurate, aşa că vei renunţa chiar şi la planurile de weekend.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS