Horoscop Urania zilnic: joi, 11 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 iulie 2013


Berbec:

Unde vezi distracţie, du-te şi tu! Ai nevoie de o mică infuzie de entuziasm. Implică-te, ieşi în oraş, participă la evenimente şi îţi vei face prieteni noi. Vei avea şansa să faci ceva ce îţi doreai de multă vreme, ceva care te va relaxa.


Taur:

Te detaşezi complet de ceea ce înseamnă problemele altora pentru că în ultima vreme le-ai plâns altora de milă, iar tu ai rămas cu multe lucruri în urmă. Astăzi îţi dedici timpul în exclusivitate ţie şi descoperi că mai ai de lucrat la capitolul voinţă. Nu ţi-a ieşit să te laşi de un viciu şi ai abandonat lupta, dar acum este momentul să renunţi pentru totdeauna la el.


Gemeni:

Călătoriile în timp îţi plac în măsura în care ceea ce vezi este pe placul tău. Îţi imaginezi un viitor în care tu joci un rol deosebit de important şi în care iubirea este forţa principală din viaţa ta. Cel mai bine ar fi să te apropii de oamenii care sunt optimişti şi plini de iniţiativă, iar cei care îţi râd în nas trebuie ignoraţi.


Rac:

Foloseşte-ţi cunoştinţele şi experienţa pentru a face ceva ce va conduce la câştiguri băneşti. Ai şansa de a îţi spori veniturile fără să ai nevoie de un talent deosebit, ci doar de capacitatea de a face lucruri simple.


Leu:

Astăzi, 11 iulie 2013, fă o schimbare în programul tău obişnuit. Ieşi cu oameni noi, îţi va prinde bine. Orice drum nou e favorizat de astre. Încearcă şi vei vedea cât de bine e. Dragostea e pe cale să răsară pe strada ta.


Fecioară:

Te îngrijorezi pentru toţi cei din jur şi cu atâtea griji pe cap uiţi să faci lucruri importante. Oricum astăzi ai impresia că viaţa ta merge mult prea repede, iar unele evenimente te depăşesc complet. În această situaţie pierzi contactul cu unele persoane importante ce te-ar putea ajuta pe viitor.


Balanţă:

Este de aşteptat ca astăzi să întâmpini împotrivirea unei persoane apropiate, din cauză că nu are aceleaşi idei ca şi tine. Înainte de a încerca toate posibilităţile de conciliere, verifică-ţi posibilităţile pe care le ai şi, mai ales, dacă nu cumva vreo valoare deţinută de tine s-ar putea potrivi cu dezvoltarea proiectelor curente. Poate să fie atuul care să transforme orice situaţie într-una câştigătoare pentru toată lumea.


Scorpion:

Asumă-ţi responsabilităţi care să îţi permită să arăţi de ce eşti în stare. Ţine cont că lucrurile pe care le faci azi pot pune bazele viitorului. Dragostea este o temă importantă a zilei, însă îţi va fi foarte greu să îţi ţii sentimentele în frâu. Gândeşte înainte de a acţiona!


Săgetător:

Faptul că vrei să încerci lucruri noi, te aruncă în mijlocul unor anturaje cel puţin ciudate. Îţi place ideea de a întâlni oameni noi, însă nu te regăseşti nicăieri. Oricât de deschis ai fi, practicile lor te uimesc şi nu eşti dispus să te dedici unei vieţi haotice, aşa că revii la vechile tale anturaje pe care le vei aprecia mai mult.


Capricorn:

Un plan bine pus la punct îţi va aduce rezultatele dorite. Imaginează-ţi că norocul tău este ca un copil aşezat de cealaltă parte a balansoarului. Dacă te ridici prea brusc ca să îl apuci, va cădea la pământ şi se va supăra.


Vărsător:

Ai parte de o zi în care astrele favorizează planurile pe termen lung. Recomandarea noastră este să stai acasă şi să faci astfel de planuri de viitor, pentru că, pe de cealaltă parte, călătoriile, chiar şi drumurile scurte, pot fi surse de probleme. Vizitează un vechi prieten alături de persoana iubită, vă veţi simţi bine.


Peşti:

Faci presiuni asupra partenerul de viaţă cu privire la o decizie ce trebuie luată cât mai repede cu putinţă. Nu te aştepta ca partenerul să răspundă pozitiv la încercarea ta de a-l influenţa cu atât mai mult cu cât este vorba despre investiţia unei sume mari de bani. Poate că te-ai lăsat dus de val şi partenerul are dreptate să fie temător.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS