Horoscop Urania zilnic: luni, 1 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 iulie 2013




Berbec:

Luni, 1 iulie 2013, te simţi nesigur şi asta ar putea să îţi înceţoşeze mintea şi să te facă să nu iei deciziile potrivite, mai ales pe plan profesional. Este cazul să te organizezi mai bine, să faci ordine în hârtii, să scapi de problemele care nu sunt ale tale şi să îţi oxigenezi viaţa.




Taur:

Nu alerga după cineva care nu întruneşte standardele stabilite de tine. Eşti, poate, prea tânăr pentru a te mulţumi cu puţin. Mai caută. Investeşte mai mult în educaţia ta. În proiectele personale, s-ar putea să fii tentat să rezolvi totul înainte de termen, dar timpul tău nu a sosit încă. Dacă ai probleme cu greutatea, începe o cură scurtă cu cereale şi, de asemenea, regulile de igienă alimentară îţi pot fi de ajutor.




Gemeni:

Astăzi, 1 iulie 2013, trebuie să te dedici celor pe care îi iubeşti. Totul va depinde de modul în care trăieşti alături de cei dragi, în cazul în care predomină armonia şi agresivitatea este interzisă în relaţiile voastre, atunci lucrurile vor merge bine.




Rac:

Ceea ce înveţi azi te va ajuta în viitor. Uită-te mai bine la tine – ai calităţi sau talente de care nu ştii să profiţi. Nu-ţi pune singur bariere. Ieşi din rutină şi vei observa ce poţi face.




Leu:

Tu ai cheia propriului tău viitor. Poţi alege să lupţi pe cont propriu pentru atenţie şi succes, sau poţi alege să fii un jucător de echipă, deschis la sugestii şi gata oricând să dai un sfat bun. Mai multe ai de câştigat mergând pe cea de-a doua variantă.




Fecioară:

Disensiunile din cuplu nu înseamnă un capăt de ţară. Dacă ai chef de ceartă, nu merge prea departe, încearcă să nu uiţi că uneori cearta are meritul de a îţi da să guşti savoarea împăcării. Celibatarele sunt în formă pe planul cuceririlor.




Balanţă:

Luni, 1 iulie 2013, sunt posibile turbulenţe în sectorul financiar. Fie nu pricepi la timp ce nevoi ai, risipeşti banii în cu totul alte direcţii, secundare, fie eşti asaltat de cheltuieli neprevăzute, în mare parte datorate celor apropiaţi.




Scorpion:

Astăzi, 1 iulie 2013, ţine-ţi gura şi încearcă să nu trăncăneşti despre afacerile tale. E cineva care nu e de acord cu felul tău de a vedea lucrurile şi cu care te vei certa dacă nu îţi vezi de treabă. Ajută-i pe cei care au nevoie şi vei câştiga respect.




Săgetător:

Azi pari hotărât să exteriorizezi ceea ce simţi fără niciun fel de reţinere, fără teama că ceilalţi vor folosi momentele tale de sinceritate emoţională în favoarea lor. Poate fi vorba de unele mărturisiri, de confidenţe sentimentale care s-au cam lăsat aşteptate, dar care, odată eliberate, pot întări punţile de comunicare din cuplu.




Capricorn:

O neînţelegere îţi poate strica întreaga zi. De aceea, încearcă să cauţi compromisul şi pacea, nu cearta sau scandalul. Concentrează-te asupra căminului, acolo îţi va fi cel mai uşor să te simţi bine. Planurile romantice pentru voi doi sunt obligatorii în programul zilei.




Vărsător:

Astrele îţi tulbură ziua, ai o sensibilitate mult peste limitele normale. Trebuie să lupţi cu tine, să încerci să nu te laşi dus de val. Ia decizii doar în deplină cunoştinţă de cauză. Iar dacă te simţi vinovat pentru ceva, ai grijă cum încerci să repari situaţia: două rele nu fac una bună!




Peşti:

După ce ţi-ai exprimat clar intenţiile, îţi va fi mult mai uşor să mergi înainte. O schimbare de lifestyle îţi va prinde bine şi îţi va deschide orizonturi noi. Ai grijă de sănătate, încearcă să faci mişcare şi să eviţi excesele de orice fel.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS