Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Scorpion, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Scorpionii trec printr-un moment astral care se va repeta de-a lungul lunii iulie şi care se va menţine în linii generale, la aceleaşi grade, cu aceleaşi planete dispuse în două rânduri de trigoane regale care îi provoacă pe aceşti nativi la maximum. Sunt şi influxuri bune sunt şi altele dificile sau chiar potenţial periculoase. Pe fiecare dintre acestea, Scorpionii le pot activa sau chiar accentua în măsura în care şi harta lor natală rezonează sau nu cu tranzitele săptămânii pe care o analizăm...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS