Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Fecioară, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Prima veste bună ar fi legată de o serie de transformări discrete, greu de identificat care se produc în organism. Ele vădesc o vindecare, o atenuare a suferinţei sau chiar o reabilitare organică. Alteori însă, părăsind chestiunea sănătăţii, mai ales la nivelul bolilor lungi şi/sau cronice ori pe fond genetic, acest tranzit permite un noroc care se manifestă discret, şanse valorificate într-un fel „tainic”, poate chiar în secret, posibilitatea de a izbândi într-o luptă surdă cu un duşman ce nu-şi arată chipul şi care lucrează prin interpuşi; mai sunt posibile informaţii care vin pe căi particulare, avertismente care operează la timp, astfel că nativul îşi va lua toate măsurile de siguranţă...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS