Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Berbec, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Se menţin, ba chiar se intensifică, toate semnificaţiile astrologice legate de familie, educaţie, părinţi, patrimoniu familial sau avere personală. Se întrevăd riscuri în a pierde sau a înstrăina în pagubă o serie de bunuri personale. Ideile şi soluţiile pentru care optează un nativ din Berbec nu sunt cele indicate, sunt hazardate, exagerate pentru că ele operează pe un fond afectiv răscolit (spaima de viitor, ananghie financiară care distorsionează logica, percepţiile subiective deformate)...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS