Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Balanță, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Semn cardinal, Balanța închide prin Soarele natal un pătrat mistic alcătuit din planetele în tranzit prin celelalte trei semne cardinale (Uranus în Berbec, Jupiter, Mercur, Soare, Jupiter în Rac şi Pluton în Capricorn). În felul acesta, sunt activate din greu casele I, IV, VII şi X care produc evenimente în funcţie de vârstă şi de context social. Unii pot cunoaşte restrângeri de activitate sau se pot confrunta cu neputinţa de a face faţă unor situaţii de mare gravitate sau complexitate...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS