Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 iunie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 29 iunie 2013, poţi descoperi că fondurile de care dispui sunt insuficiente pentru câte necesităţi de maximă prioritate ai. Cum probabil este destul de dificil să-ţi împarţi puţinul şi lipsurile, se poate pune problema unui împrumut sau a solicitării unui ajutor de urgenţă.




Taur:

Astăzi, 29 iunie 2013, simţi nevoia să te implici mai mult în diverse evenimente sociale. Întotdeauna ţi-a lipsit timpul liber, în general eşti o persoană foarte ocupată. O aventură se poate transforma într-o relaţie de dragoste serioasă. Încearcă să afli cât mai rapid dacă sentimentele sunt reciproce.




Gemeni:

Sâmbătă, 29 iunie 2013, nu te apuca să faci schimbări riscante, care ar putea să îţi prejudicieze statusul social sau reputaţia profesională. Când ai de luat o decizie, încearcă să priveşti lucrurile din toate cele trei perspective: trecut, prezent şi viitor.




Rac:

Atâta vreme cât nu te enervezi, ca să faci sau să spui lucruri regretabile, vei reuşi să mergi înainte şi să găseşti liniştea. Nimeni nu trebuie să-ţi dea ordine şi să-ţi spună cum să-ţi trăieşti viaţa. Numai cei la fel de ingenioşi ca şi tine te vor înţelege cu adevărat.




Leu:

Astăzi, 29 iunie 2013, încearcă să atingi perfecţiunea. Acurateţea, rapiditatea şi calitatea sunt necesare în tot ceea ce faci. Felul în care ştii să selectezi informaţiile te ajută să îţi sporeşti veniturile.




Fecioară:

Într-o zi ca cea de azi ar putea fi testată trăinicia unei relaţii cu cineva din familie. Gata cu competiţiile şi rivalităţile dintre voi, e momentul să înţelegeţi ce va aduce aproape unul de celălalt şi ce nu mai funcţionează.




Balanţă:

S-ar zice că azi e total compromisă ideea de îmbogăţire. Poţi pierde bani acolo unde te aştepţi cel mai puţin, poţi fi escrocat de indivizi cu aparenţa cea mai onestă.




Scorpion:

Să nu te mire dacă azi ţi se spune că nu investeşti suficient în beneficiul persoanei iubite, că ţii doar pentru tine ceea ce deţii sufleteşte. Şi totuşi, cum intuiţia şi sentimentalismul se situează la cote ridicate, îţi poţi lua emoţiile şi visele în serios, fără a abandona discernământul, raţiunea.




Săgetător:

În plan profesional, nu te implica în certurile dintre colegi. Un proiect de voluntariat îţi va consuma mai mult timp decât te-ai aşteptat. Nu te surmena, trebuie să-ţi păstrezi timp şi pentru a te relaxa. Eforturile tale creative vor fi în sfârşit remarcate. Dacă pierzi în greutate în mod inexplicabil, consultă un medic.




Capricorn:

Poate fi o zi în care banii se câştigă greu, o zi în care poţi deveni îngrijorat de simţi că agoniseala materială şi pricopseala îţi sunt puse în pericol. Poţi cheltui nesăbuit şi impulsiv sume de bani de care te-ai fi putut folosi pentru necesităţi imediate de bază, iar orice târg, orice schimb ţi-ai propune să faci, s-ar putea încheia în defavoarea ta.




Vărsător:

Se pot ivi la orizont ceva turbulenţe de ordin sentimental. Poate că ţi se va cere să întorci persoanei iubite serviciile ori sacrificiile făcute, lucru pentru care nu afişezi probabil nici chef, nici disponibilitate.




Peşti:

Ai la dispoziţie o zi liberă, te poţi întâlni cu oamenii pe care vrei să-i cunoşti mai bine. Astăzi este vorba despre ceilalţi, nu despre tine. Evită discuţiile despre propria persoană, altfel rişti să fii dezamăgit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS