Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 iunie 2013




Berbec:

Duminică, 2 iunie 2013, îţi poţi propune călătorii sau un stil de viaţă mai dinamic. Sunt posibile nereguli şi neînţelegeri vizavi de tot ce ţine de finanţe.




Taur:

Astăzi, 2 iunie 2013, este un moment potrivit pentru a te privi, pentru a-ţi conştientiza potenţialul. Relaţiile în general sunt supuse unor transformări şi revigorări.




Gemeni:

Duminică, 2 iunie 2013, e posibil să simţi mai acut ca niciodată dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta. Ai nevoie de odihnă mai multă decât de obicei.




Rac:

Astăzi, 2 iunie 2013, poţi conştientiza cu adevărat puterea cuvintelor şi, mai ales, pe cea a discreţiei şi tăcerii. Sunt zile bune pentru a fi alături de cei dragi.




Leu:

Duminică, 2 iunie 2013, membrii familiei îţi pot reproşa faptul că i-ai neglijat în ultimul timp. Acordă-le timpul necesar pentru a lămuri situaţia şi deschide-ţi sufletul către cei dragi.




Fecioară:

Astăzi, 2 iunie 2013, ai prilejul să conştientizezi acum care sunt rezultatele tale din ultima vreme. Bazează-te doar de forţele tale şi evită disputele sau contradicţiile.




Balanţă:

Duminică, 2 iunie 2013, ai putea avea revelaţii, intuiţii puternice, chiar premoniţii. Se anunţă zile bune la cumpărături, dar fii cumpătat.




Scorpion:

Astăzi, 2 iunie 2013, veştile primite te pot arunca într-o nouă dimensiune. Ai putea descoperi lucruri neplăcute legate de un partener, fie de viaţă, fie de afaceri.




Săgetător:

Duminică, 2 iunie 2013, ai prilejul să corectezi nişte greşeli făcute în cadrul anumitor relaţii. Detaşează-te de toate şi odihneşte-te mai mult.




Capricorn:

Astăzi, 2 iunie 2013, nu este exclus să te confrunţi cu consecinţele unor greşeli trecute. Bucură-te de prezenţa celor dragi şi ascultă-le sfaturile sau doleanţele.




Vărsător:

Duminică, 2 iunie 2013, a venit momentul să clarifici nişte lucruri în relaţia sentimentală. Aranjează-ţi programul de aşa natură încât să şi ieşi în lume.




Peşti:

Astăzi, 2 iunie 2013, este binevenită o schimbare în atitudinea faţă de familie. Îţi poţi planifica o călătorie îndepărtată sau poţi lua legătura cu cineva din străinătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS