Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 iunie 2013




Berbec:

Marţi, 18 iunie 2013, sună-ţi prietenii şi ieşi în oraş, socializează, petrece. Astăzi poţi da la pace cu o persoană din anturaj sau din familie.




Taur:

Astăzi, 18 iunie 2013, atenţie mare la orgoliu, pentru că rişti să pozezi în cineva care le ştie pe toate. Pot apărea surse de bani suplimentare, aşa că fii pe fază!




Gemeni:

Marţi, 18 iunie 2013, eşti pus în situaţia de a transmite informaţii de pe o poziţie de autoritate. Ai tendinţa să promiţi mai mult decât poţi face şi să începi o grămadă de lucruri odată.




Rac:

Astăzi, 18 iunie 2013, poţi avea senzaţia că totul e volatil, că nu poţi palpa nimic din ce se întâmplă. Anumite colaborări sau asocieri pot înceta să existe.




Leu:

Marţi, 18 iunie 2013, lipsa ta de atitudine se dovedeşte a fi salvatoare pentru toată lumea. O zi cu experienţe frumoase, mai ales sub aspect social şi public.




Fecioară:

Astăzi, 18 iunie 2013, e bine să ai grijă de sănătatea ta, mai ales că în ultima vreme ai fost supus la suficient stres. Contextul astral de astăzi promite conjuncturi favorabile în zona carierei.




Balanţă:

Marţi, 18 iunie 2013, tu eşti foarte serios şi hotărât, dar dorinţa ta de independenţă nu trebuie să sfideze binele comun. Astăzi te gândeşti mult la viitor, la vacanţă sau la proiecte.




Scorpion:

Astăzi, 18 iunie 2013, e bine să te pregăteşti să faci legătura între evenimente pe care până acum nu prea ţi le explicai. Eşti nevoit să înveţi să primeşti, fără suspiciuni.




Săgetător:

Marţi, 18 iunie 2013, corespondezi intens, aşa că încarcă bateria telefonului! Atenţie la tendinţa de a fugi de responsabilităţi şi de a te pierde în iluzii şi teorii.




Capricorn:

Astăzi, 18 iunie 2013, s-ar putea să nu poţi să te abţii de la a face nişte afirmaţii maliţioase. Tot ce poţi face, este să accepţi totul aşa cum vine, să te adaptezi la schimbări.




Vărsător:

Marţi, 18 iunie 2013, e posibil să te confrunţi cu o lipsă de reacţie, să rămâi fără replică. Ai chef să faci tot ce nu ţi-ai dat voie până acum.




Peşti:

Astăzi, 18 iunie 2013, te frămânţi din aproape orice şi dai naştere la false dileme. Astăzi e posibil ca un prieten să-ţi solicite sprijinul financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS