Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 iunie 2013




Berbec:

Vineri, 14 iunie 2013, tentaţia de a cheltui sau de a te implica în afaceri este foarte mare. Comunicarea este eficientă, reuşeşti să-i inspiri pe cei din jur cu foarte mare uşurinţă.




Taur:

Astăzi, 14 iunie 2013, dacă ai nemulţumiri vizavi de ceilalţi, încearcă să te explici în cuvinte puţine. Este posibil ca astăzi să te simţi destul de agitat.




Gemeni:

Vineri, 14 iunie 2013, ocupă-te doar de treburile tale şi evită provocările. Astăzi poţi cunoaşte oameni noi, dar poţi avea parte şi de tensiuni în relaţiile vechi.




Rac:

Astăzi, 14 iunie 2013, este posibil să primeşti o nouă ofertă de muncă. Observă tot ce se întâmplă şi aşteaptă momentul potrivit pentru a-ţi susţine cauza.




Leu:

Vineri, 14 iunie 2013, ai tendinţa de a te ocupa mai mult de prieteni sau de evenimente mondene. E posibil să faci tot felul de schimbări, în ce priveşte planurile de viitor.




Fecioară:

Astăzi, 14 iunie 2013, sunt favorizate dialogurile cu rudele sau prietenii apropiaţi. Fii atent la noile oportunităţi profesionale care vin spre tine, în această perioadă.




Balanţă:

Vineri, 14 iunie 2013, este posibil să ţi se solicite ajutorul în chestiuni care nu te privesc. E greu de crezut că te vei mai complace în relaţii în care nu te simţi confortabil.




Scorpion:

Astăzi, 14 iunie 2013, încearcă să îţi schimbi atitudinea faţă de bani şi implicaţiile lor. S-ar putea ca astăzi să începi ceva nou, să vii cu idei inovatoare şi să ai nişte beneficii materiale.




Săgetător:

Vineri, 14 iunie 2013, stările de spirit pot varia destul de mult. Este o perioadă importantă, în care se construiesc relaţii solide, pe termen lung.




Capricorn:

Astăzi, 14 iunie 2013, poţi primi îndemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Energia acestei zile îţi stimulează dorinţa de a porni pe un nou drum profesional.




Vărsător:

Vineri, 14 iunie 2013, vin evenimente importante legate de prieteni şi protectori. Nevoia de mişcare, schimb de informaţii şi relaţii noi este foarte puternică.




Peşti:

Astăzi, 14 iunie 2013, relaţiile cu şefii şi autorităţile pot deveni neplăcute. Este posibil să descoperi noi culoare de manifestare a propriilor talente şi aptitudini.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS