Horoscop Urania zilnic: joi, 2 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 mai 2013




Berbec:

Joi, 2 mai 2013, este recomandabil să stai mai mult în preajma celor dragi. Evită atitudinea de atotştiutor, care poate stârni rivalităţi.




Taur:

Astăzi, 2 mai 2013, sunt avantajate toate activităţile creative sau care au legătură cu copiii. Evită activităţile care te solicită prea mult.




Gemeni:

Joi, 2 mai 2013, poţi primi sfaturi şi îndemnuri folositoare. E posibil să faci nişte investiţii inspirate sau să primeşti sprijin financiar de la cineva din familie.




Rac:

Astăzi, 2 mai 2013, ar fi bine să te ocupi de carieră şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Atenţia la detalii te ajută să obţii rezultate bune în orice activitate.




Leu:

Joi, 2 mai 2013, ai grijă de sănătatea sistemului osos. Ziua de astăzi te ajută să-ţi stabileşti priorităţile şi nişte paşi de urmat în următoarea perioadă.




Fecioară:

Astăzi, 2 mai 2013, verifică atent situaţia documentelor ce vizează banii. Fii atent cum gestionezi relaţia cu o femeie de la locul de muncă, mai ales dacă are putere de decizie.




Balanţă:

Joi, 2 mai 2013, sunt posibile neînţelegeri cu partenerii. E foarte important să eviţi aşteptările şi să laşi să vină orice vine.




Scorpion:

Astăzi, 2 mai 2013, relaţiile colegiale sunt destul de tensionate. Noi colaborări şi proiecte se arată la orizont.




Săgetător:

Joi, 2 mai 2013, eşti pus pe şotii, însă ceilalţi s-ar putea să îţi taie elanul. Astăzi te poţi face remarcat şi ascultat!




Capricorn:

Astăzi, 2 mai 2013, evită discuţiile contradictorii şi fii conciliant. Ţi se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaştere, evoluţie.




Vărsător:

Joi, 2 mai 2013, dacă eşti nevoit să călătoreşti, fii cu băgare de seamă. Este un moment prielnic pentru orice fel de demers legat de finanţări.




Peşti:

Astăzi, 2 mai 2013, poţi primi cadouri şi recompense. Dacă îţi căutai aliaţi pentru un proiect, acum îi poţi găsi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS