Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 mai 2013




Berbec:

Miercuri, 8 mai 2013, simţi că împărtăşeşti aceleaşi idealuri şi gânduri cu alte persoane. Relaţia cu o femeie din anturaj poate fi benefică şi se poate consolida în vederea unui parteneriat.




Taur:

Astăzi, 8 mai 2013, s-ar putea să fii cam agitat, să faci drumuri, să dai din mâini. Astăzi pot apărea cheltuieli neprevăzute sau îţi aminteşti de nişte plăţi al căror termen a fost depăşit.




Gemeni:

Miercuri, 8 mai 2013, s-ar putea să ai revelaţii despre ce trebuie făcut pe mai departe. Provocarea zilei este aceea de a găsi calea de comunicare optimă cu cei din jur.




Rac:

Astăzi, 8 mai 2013, reuşeşti să-i mobilizezi foarte uşor pe ceilalţi, provoci situaţii sociale şi te pui în valoare. Contextul astral din această perioadă indică schimbări care-ţi pot influenţa destinul pe termen lung.




Leu:

Miercuri, 8 mai 2013, s-ar putea să te gândeşti foarte serios la nişte prejudecăţi pe care trebuie să le zdruncini. Te bucuri de crearea unor relaţii solide cu oameni interesanţi.




Fecioară:

Astăzi, 8 mai 2013, e posibil să primeşti un cadou, o donaţie, poate chiar o moştenire. Unele idei venite din exterior pot sluji intereselor tale pe termen lung.




Balanţă:

Miercuri, 8 mai 2013, ai putea fi nevoit să găseşti justificări, să dai explicaţii, să-ţi aperi imaginea. Orice nemulţumire ai avea, aminteşte-ţi că tot ce faci este pentru binele tău şi pentru că aşa ai ales.




Scorpion:

Astăzi, 8 mai 2013, atenţie la modul în care te bucuri de viaţă, pentru că pofta ta de mâncare ar putea fi exagerată! O persoană în vârstă se pare că te susţine din umbră.




Săgetător:

Miercuri, 8 mai 2013, poţi descoperi pasiunea de a trăi alături de cine-ţi place şi de a face ceea ce îţi place. Astăzi tinzi să te comporţi precum un copil alintat.




Capricorn:

Astăzi, 8 mai 2013, relaţia cu partenerul de viaţă ar putea cunoaşte momente provocatoare. Este o zi potrivită pentru leneveală şi relaxare, decât pentru muncă sau asumarea unor responsabilităţi.




Vărsător:

Miercuri, 8 mai 2013, fă-ţi timp să prinzi din urmă anumite termene de livrare după care alergi de ceva vreme. Atenţie la tensiunile care pot apărea în relaţia cu o femeie din familie sau din anturajul apropiat.




Peşti:

Astăzi, 8 mai 2013, simţi nevoia să acumulezi informaţie pentru a te dezvolta. Persoana iubită sau copiii ţi-ar putea reproşa că ai fi putut utiliza anumite sume în scopuri mult mai utile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS