Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 mai 2013




Berbec:

Sâmbătă, 4 mai 2013, e posibil să-ţi fie teamă de rezultatul unor înţelegeri sau de o discuţie mai spinoasă. Această zi se anunţă destul de frustrantă la nivel relaţional.




Taur:

Astăzi, 4 mai 2013, e posibil să primeşti veşti nu tocmai fericite în ceea ce priveşte deznodământul unui proiect. Ziua este potrivită pentru retragere în interior şi ordonare a gândurilor şi ideilor.




Gemeni:

Sâmbătă, 4 mai 2013, e bine să analizezi cât de realiste sunt nişte proiecte în care eşti gata să te arunci. Astăzi e posibil să devină vizibile nişte puncte vulnerabile ale unei relaţii sentimentale.




Rac:

Astăzi, 4 mai 2013, s-ar putea să ai parte de confirmarea faptului că în viaţa ta există oameni care nu fac decât să-ţi consume energiile. Ai de gestionat astăzi o serie de temeri, inhibiţii şi nemulţumiri.




Leu:

Sâmbătă, 4 mai 2013, anumite planuri pe care ţi le-ai făcut pot să se transforme în iluzii. Te ţii cu dinţii de părerile şi principiile tale, chiar dacă nu te duc nicăieri ci, dimpotrivă, te trag înapoi.




Fecioară:

Astăzi, 4 mai 2013, sunt treburi pe care ai vrea să le mai facă şi partenerul, aşa că e posibil să i le pasezi. Eşti destul de pesimist cu privire la rezolvarea unei situaţii tensionate.




Balanţă:

Sâmbătă, 4 mai 2013, poţi afla un secret, ţi se poate revela ceva ce nici prin cap nu ţi-ar fi trecut. Ai încredere în intuiţia ta şi deosebeşte-o de gândurile generate de frică.




Scorpion:

Astăzi, 4 mai 2013, e bine să mai renunţi la pretenţii în ceea ce priveşte persoana iubită şi copiii. Ai tendinţa să priveşti totul prin lentile pesimiste, în primul rând în ce priveşte activităţile profesionale.




Săgetător:

Sâmbătă, 4 mai 2013, e posibil să te simţi marginalizat sau ignorat de către o persoană din anturaj. Dozează-ţi eforturile, dacă nu vrei să pici lat înainte de ora de culcare!




Capricorn:

Astăzi, 4 mai 2013, te preocupă intens chestiuni ce ţin de un drum. Această zi pare să pună accentul pe nemulţumiri, frustrări sau temeri.




Vărsător:

Sâmbătă, 4 mai 2013, poţi primi semnale că anumite relaţii profitabile se oficializează. Astăzi te gândeşti foarte mult la viitor, la obiectivele pe care le ai.




Peşti:

Astăzi, 4 mai 2013, s-ar putea să dai piept cu o situaţie care vizează reputaţia unui membru al familiei. E bine să prinzi situaţiile din zbor, să nu ratezi momentul să nu laşi nimic pe mâine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS