Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 mai 2013




Berbec:

Vineri, 3 mai 2013, nu trebuie să subestimezi pe nimeni şi nicio situaţie. Este momentul să pui toate nemulţumirile pe tapet şi să comunici deschis, sincer şi onest cu cei din jur.




Taur:

Astăzi, 3 mai 2013, poţi redescoperi gustul uitat al unor aspecte ale vieţii pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme. În ce priveşte sănătatea, ziua de astăzi este potrivită pentru a lua nişte măsuri.




Gemeni:

Vineri, 3 mai 2013, te vei retrage într-un spaţiu intim pentru a te ocupa de tine şi pentru a-ţi vedea de treabă. S-ar putea ca astăzi să pari dur, chiar lipsit de scrupule, inclusiv în relaţia de iubire.




Rac:

Astăzi, 3 mai 2013, ţi se fac propuneri, ţi se cere ceva din care ai de câştigat. E posibil să te simţi constrâns, să-ţi fie blocate nişte intenţii.




Leu:

Vineri, 3 mai 2013, e timpul să îţi redefineşti priorităţile, să te lămureşti ce vrei să însemni tu pentru ceilalţi. E posibil să se amâne o călătorie sau să-ţi schimbi programul propus.




Fecioară:

Astăzi, 3 mai 2013, poţi dobândi noi perspective care să te facă să îţi reconsideri aspiraţiile. Ai încredere în capacitatea ta de a găsi soluţiile cele mai bune şi a te descurca în orice condiţii.




Balanţă:

Vineri, 3 mai 2013, culegi roadele parteneriatelor în care eşti implicat. Fii mai atent la nevoile, dorinţele şi scopurile tale.




Scorpion:

Astăzi, 3 mai 2013, vei putea să-ţi demonstrezi abilitatea de a evolua în doi sau în echipă. Ai o bilă albă la capitolul imagine, justificată de un plus de popularitate.




Săgetător:

Vineri, 3 mai 2013, activităţile tale de rutină evoluează, simţi nevoia să schimbi ceva, aşa că nu sta degeaba! Încearcă să nu amesteci prieteniile cu afacerile.




Capricorn:

Astăzi, 3 mai 2013, e bine să acorzi tot mai mult timp vieţii tale romantice şi copiilor. Vorbeşte deschis despre intenţiile tale şi ai curajul să-ţi asumi unele greşeli.




Vărsător:

Vineri, 3 mai 2013, simţi că poţi munci mai bine şi mai eficient acasă. E momentul să accepţi că e posibil ca unele principii să fie învechite şi, prin urmare, să renunţi la ele fără să clipeşti.




Peşti:

Astăzi, 3 mai 2013, noi oameni şi cunoştinţe pot să apară acum în viaţa ta. Acceptă că uneori nu ai dreptate şi învaţă să primeşti sprijin de la cei din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS