Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 mai 2013




Berbec:

Miercuri, 22 mai 2013, fereşte-te de un aer de superioritate care nu-ţi face deloc bine la imagine! Este o zi bună pentru revizuirea unor colaborări sau contracte.




Taur:

Astăzi, 22 mai 2013, vederea ta unilaterală te poate arunca acum în conflicte de idei. E momentul să repari nişte greşeli din trecut şi să devii mult mai responsabil în privinţa situaţiei tale financiare.




Gemeni:

Miercuri, 22 mai 2013, e posibil să vezi la tine lucruri care nu-ţi plac sau nu-ţi fac bine. Ziua te provoacă să iei nişte decizii care să-ţi schimbe cumva viitorul aşa cum îl vedeai tu până acum.




Rac:

Astăzi, 22 mai 2013, vei evolua foarte frumos în cadrul grupurilor şi asociaţiilor. Astăzi ţi-e clar pe cine păstrezi aproape şi de cine te îndepărtezi.




Leu:

Miercuri, 22 mai 2013, parcă îţi stă ceva pe limbă şi nu poţi să te abţii. Vei putea elimina nişte tensiuni sau corecta ceea ce nu funcţionează.




Fecioară:

Astăzi, 22 mai 2013, vei avea de lucrat la capitolul imagine şi poţi pune la cale relansarea profesională şi socială. Începe să se facă lumină în privinţa unor intenţii şi alegeri profesionale.




Balanţă:

Miercuri, 22 mai 2013, vei fi tot mai preocupat de călătorii, de lărgirea orizonturilor personale şi de studiu. Ai şansa să înveţi ceva, să capeţi experienţă valoroasă într-un domeniu.




Scorpion:

Astăzi, 22 mai 2013, eşti ca un fel de dirijor care arată fiecăruia unde îi este locul. Cineva se oferă să-ţi acorde sprijin, în semn de recunoştinţă pentru un gest frumos pe care l-ai făcut în urmă cu ceva timp.




Săgetător:

Miercuri, 22 mai 2013, ai mai multă înţelepciune să aşezi relaţiile pe făgaşul dorit de tine. Îţi poţi reabilita imaginea sau îţi poţi explica nişte gesturi sau cuvinte care au fost greşit înţelese de ceilalţi.




Capricorn:

Astăzi, 22 mai 2013, lecţia pentru tine este să accepţi omenii dragi aşa cum sunt ei. Astăzi poţi spune ce ai de spus fără să fii greşit înţeles.




Vărsător:

Miercuri, 22 mai 2013, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci şi vei putea să străluceşti în ochii celorlalţi prin creativitate şi originalitate. Unii nativi aleg să iasă dintr-o relaţie sentimentală.




Peşti:

Astăzi, 22 mai 2013, puterea ta de concentrare este acum exuberantă. Ar trebui să mai ţii pentru tine anumite idei şi să-ţi dai cu părerea doar atunci când ţi se cere să faci asta!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS