Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 mai 2013




Berbec:

Marţi, 21 mai 2013, s-ar putea să primeşti o lecţie prin care să înveţi să-ţi mai potoleşti orgoliul. E posibil ca în aceste zile să revină tot felul de amintiri legate de experienţe relaţionale trecute.




Taur:

Astăzi, 21 mai 2013, vei face tot posibilul să atragi bunăstarea. Fii atent la ceea ce simţi şi auzi în interior, apoi fă primul pas pe un drum nou.




Gemeni:

Marţi, 21 mai 2013, eşti pus pe fapte mari, ai spirit de iniţiativă. Ai ocazia să te reinventezi, din interior către exterior şi să creezi noi oportunităţi de creştere.




Rac:

Astăzi, 21 mai 2013, intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Retragerea din contexte sociale agitate îţi face foarte bine acum!




Leu:

Marţi, 21 mai 2013, atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti. Relaţiile toxice se rup şi sunt înlocuite de altele mult mai constructive.




Fecioară:

Astăzi, 21 mai 2013, e posibil să te confrunţi cu situaţii care confirmă un caracter imoral. Vei avea de lucrat la capitolul imagine.




Balanţă:

Marţi, 21 mai 2013, evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii. Poţi renunţa la unele dorinţe care nu mai corespund etapei evolutive în care te afli.




Scorpion:

Astăzi, 21 mai 2013, te bucuri de beneficii din partea partenerului de viaţă şi a celorlalţi. Atenţia se îndreaptă spre bani, resurse materiale şi orice altceva vrei să accesezi din exterior.




Săgetător:

Marţi, 21 mai 2013, e posibil să vrei să întorci casa cu susul în jos. Relaţia conjugală sau alte relaţii oficiale vor fi testate şi reformulate.




Capricorn:

Astăzi, 21 mai 2013, reorientarea în carieră devine pentru tine o prioritate. Mulţi nativi, chiar dacă nu schimbă locul de muncă, măcar vor schimba abordarea şi vor crea ceva nou acolo unde sunt.




Vărsător:

Marţi, 21 mai 2013, te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place. Pentru tine, se închide un ciclu din punct de vedere sentimental.




Peşti:

Astăzi, 21 mai 2013, relaţiile cu cei dragi se vor modela şi vei fi tot mai interesat de achiziţii. Această zi poate fi aducătoare de revelaţii în ce priveşte relaţiile cu familia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS