Horoscop Urania zilnic: luni, 13 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 mai 2013




Berbec:

Luni, 13 mai 2013, la serviciu, dărâmi obstacolele unul după altul. Evită excesele de orice fel, nu te angaja să faci un „hei-rup“ care să te dea gata.




Taur:

Astăzi, 13 mai 2013, îţi vin informaţii din toate părţile. Probabil simţi că nu-ţi mai încapi în piele, că vrei să te întinzi în alte direcţii.




Gemeni:

Luni, 13 mai 2013, poţi face ordine în planuri mai vechi, poţi scoate la suprafaţă amintiri. Simţi o mai mare apropiere de lumea nevăzută, de unde poţi primi tot felul de semne.




Rac:

Astăzi, 13 mai 2013, ai forţa de convingere şi poţi pleca la drum să rezolvi probleme cu succes. Pune-i în mişcare pe ceilalţi şi lasă-te inspirat de ei!




Leu:

Luni, 13 mai 2013, starea de bine se poate pogorî asupra ta. Poţi impresiona prin bunătate, generozitate şi compasiune.




Fecioară:

Astăzi, 13 mai 2013, s-ar putea să te ia cu ameţeală la gândul unor cheltuieli sau investiţii. Te interesează rezultatele practice, tot ce este concret şi produce rezultate palpabile.




Balanţă:

Luni, 13 mai 2013, o stare inexplicabilă de plutire te poate cuprinde. S-ar putea să acţionezi sau să reacţionezi impulsiv!




Scorpion:

Astăzi, 13 mai 2013, e posibil să devii mai melancolic şi mai visător. Dacă aştepţi ceva, află că aştepţi degeaba!




Săgetător:

Luni, 13 mai 2013, e bine să ieşi, să faci vizite sau să primeşti oaspeţi. Evită să faci mai mult decât trebuie doar pentru a atrage atenţia asupra ta!




Capricorn:

Astăzi, 13 mai 2013, poţi întâlni oameni care să te inspire, să te motiveze. Dăruieşte şi fii convins că vei primi înapoi la fel de mult!




Vărsător:

Luni, 13 mai 2013, atenţie la linguşiri, la persoanele care vor să se dea acum bine pe lângă tine! Ai o putere de muncă şi de rezistenţă fantastice.




Peşti:

Astăzi, 13 mai 2013, e posibil să devii nemulţumit de întârzierea unor sume de bani. E bine să te concentrezi pe rezolvarea chestiunilor concrete cu caracter urgent.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS