Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 mai 2013




Berbec:

Duminică, 12 mai 2013, vrei să ai lucrurile sub control şi le vei avea. Evită să faci pe salvatorul şi să dai cu împrumut sume mari!




Taur:

Astăzi, 12 mai 2013, sunt avantajate toate activităţile creative sau care au legătură cu copiii. Nu face mai mult decât e cazul!




Gemeni:

Duminică, 12 mai 2013, e posibil să faci nişte investiţii inspirate sau să primeşti sprijin financiar. Vrei cumva să dispari din centrul atenţiei, să te retragi.




Rac:

Astăzi, 12 mai 2013, te poţi exprima cu autoritate şi putere. Apar persoanele cheie care să-ţi descuie uşile unde tu nu aveai acces.




Leu:

Duminică, 12 mai 2013, te alegi cu nişte oportunităţi de câştig pe termen lung. Lasă firea ta caldă să-i învăluie pe ceilalţi şi să-i inspire!




Fecioară:

Astăzi, 12 mai 2013, eşti ferm, hotărât şi pus pe fapte mari. Ai de învăţat tocmai că în spatele a ceea ce se întâmplă e mai mult decât se vede.




Balanţă:

Duminică, 12 mai 2013, poţi primi răspunsuri lăuntrice fabuloase. Lasă totul să vină spre tine şi ai încredere că viaţa îţi aduce tot ce este mai bun pentru tine în acest moment!




Scorpion:

Astăzi, 12 mai 2013, noi colaborări şi proiecte se arată la orizont. Cel mai bine funcţionezi acum în anturaj, aşa că organizează sau participă la un eveniment de grup!




Săgetător:

Duminică, 12 mai 2013, te poţi face remarcat şi ascultat, te poţi exprima cu putere şi autoritate. Dăruieşte din inimă şi vei fi recompensat pe cai nebănuite!




Capricorn:

Astăzi, 12 mai 2013, ţi se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaştere, evoluţie. Dăruieşte şi fii convins că vei primi înapoi la fel de mult.




Vărsător:

Duminică, 12 mai 2013, eşti omul de pus la rană. Eşti răsfăţat de astre, în sensul că acestea creează contextul favorabil pentru a primi tot felul de daruri.




Peşti:

Astăzi, 12 mai 2013, cooperarea este cuvântul de ordine pentru tine. Este bine să mergi acum pe mâna celuilalt, să iei în calcul propuneri care vin spre tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS