Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 mai 2013




Berbec:

Sâmbătă, 11 mai 2013, îţi pot veni idei geniale, care merită să fie puse în practică. Ai vrea să renunţi la ceva vechi şi să te implici în ceva nou care să te inspire cu adevărat.




Taur:

Astăzi, 11 mai 2013, activităţile casnice te ajută să te relaxezi. Fii deschis şi la puncte de vedere diferite de al tău şi acceptă că uneori te poţi înşela.




Gemeni:

Sâmbătă, 11 mai 2013, pot intra în viaţa ta oameni de excepţie care te inspiră sau te invită să iei parte la un proiect. Demersurile legate de călătorii pot întâmpina astăzi tot felul de piedici.




Rac:

Astăzi, 11 mai 2013, un proiect nou sau o afacere aflată la început de drum te inspiră în mod deosebit. Fii deschis să primeşti inspiraţie, idei, oportunităţi incredibile.




Leu:

Sâmbătă, 11 mai 2013, dorinţa de a evada din cotidian este foarte intensă. Pot apărea tensiuni sau neînţelegeri care e necesar să fie gestionate înţelept.




Fecioară:

Astăzi, 11 mai 2013, vei simţi cum o mână nevăzută aşază totul în favoarea ta. Poţi debloca un proiect şi beneficiile aferente.




Balanţă:

Sâmbătă, 11 mai 2013, fii deschis şi primeşte oportunităţile frumoase în viaţa ta. Ziua de astăzi aduce multă efervescenţă în ce priveşte relaţiile sociale.




Scorpion:

Astăzi, 11 mai 2013, s-ar putea să ţi se facă noi propuneri, să te implici în proiecte creative. Vei putea să-ţi asumi cu mai multă detaşare noile provocări profesionale care se ivesc.




Săgetător:

Sâmbătă, 11 mai 2013, creativitatea, imaginaţia şi inspiraţia sunt la cote maxime. Astăzi eşti gata să faci orice pentru evita rutina şi plictiseala.




Capricorn:

Astăzi, 11 mai 2013, o persoană dragă de departe s-ar putea să ia legătura cu tine pentru a-ţi da o veste bună. Fii receptiv şi dispus să accepţi noi provocări.




Vărsător:

Sâmbătă, 11 mai 2013, fii gata să afli noi lucruri despre tine. Concentrează-te asupra relaţiilor noi care apar acum în viaţa ta.




Peşti:

Astăzi, 11 mai 2013, te achiţi cu succes de o grămadă de sarcini, într-un timp record. Poţi să te bucuri şi de câştiguri financiare suplimentare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS