Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 aprilie 2013




Berbec:

Miercuri, 3 aprilie 2013, debordezi de energie şi de iniţiativă, eşti deschis la nou. Ai grijă să nu te tai, eşti predispus la hemoragii.




Taur:

Astăzi, 3 aprilie 2013, e bine să rezolvi ce mai ai de rezolvat în interes personal. Sunt posibile stări de melancolie sau de irascibilitate pe care nici tu nu ştii de unde ţi se trag.




Gemeni:

Miercuri, 3 aprilie 2013, te bucuri de o popularitate în creştere. Favorabile sunt veştile despre bani, care trag acum la tine!




Rac:

Astăzi, 3 aprilie 2013, atenţie mare la excesele de forţă şi de agresivitate! Eşti dispus să renunţi la cineva, dar nu eşti dispus să treci peste nişte concepţii de viaţă pe care le ai.




Leu:

Miercuri, 3 aprilie 2013, apar perspective şi şanse acolo unde nici nu te aşteptai. Extravaganţele financiare sunt capcane în care nu ar trebui să cazi!




Fecioară:

Astăzi, 3 aprilie 2013, adevăruri îndelung tăinuite pot să te ia prin surprindere. E bine să faci exerciţii de toleranţă şi de iertare!




Balanţă:

Miercuri, 3 aprilie 2013, poţi asista la răsturnări de situaţie, poţi hotărî să ieşi din nişte combinaţii. E bine să discuţi şi să scoţi la suprafaţă ce te roade.




Scorpion:

Astăzi, 3 aprilie 2013, sănătatea este o zonă vulnerabilă, mai ales la nivelul capului. Starea de încordare din suflet se reflectă şi la nivel fizic.




Săgetător:

Miercuri, 3 aprilie 2013, probabil trebuie să te ocupi de nevoile celor de acasă. E bine să accepţi cum stau lucrurile fără să încerci să îţi impui de fiecare dată punctul de vedere.




Capricorn:

Astăzi, 3 aprilie 2013, e timpul să pui în practică planuri de viitor din care întreaga familie are numai de câştigat. Partenerul de viaţă şi oamenii apropiaţi te pot ajuta să-ţi descoperi calităţile.




Vărsător:

Miercuri, 3 aprilie 2013, tot ceea ce gândeşti sau spui se materializează la nivel verbal sau fizic. Ai mult de lucru, dar ai şi energie să faci faţă sarcinilor urgente.




Peşti:

Astăzi, 3 aprilie 2013, poţi explora noi metode de a face bani. E timpul să-ţi asumi responsabilitatea şi să îţi dai seama că tot ce are loc acum este rezultatul unor gânduri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS