Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 aprilie 2013




Berbec:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai puterea de a te face simpatic şi de a coaliza oamenii în jurul tău. Este o zi în care intenţiile curajoase cu iz de schimbare se materializează rapid.




Taur:

Astăzi, 23 aprilie 2013, poţi accepta acum mai uşor tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. E posibil ca astăzi să primeşti un ajutor providenţial.




Gemeni:

Marţi, 23 aprilie 2013, bucură-te de compania oamenilor cu care poţi face schimb de experienţă şi de idei. Este o perioadă a schimbărilor de direcţie în ce priveşte aspiraţiile.




Rac:

Astăzi, 23 aprilie 2013, pregăteşte-te psihic pentru critici şi reacţii negative. Te afli într-un punct în care îţi sunt disponibile foarte multe posibilităţi de creştere şi evoluţie.




Leu:

Marţi, 23 aprilie 2013, atenţie la ce şi cât mănânci. Este un moment favorabil pentru toţi cei care au curajul acum să păşească pe căi nebătătorite.




Fecioară:

Astăzi, 23 aprilie 2013, te bucuri de un confort pe care ceilalţi se străduiesc să ţi-l ofere. Cineva poate pune o vorbă pentru tine undeva sau îţi pune la dispoziţie resursele proprii.




Balanţă:

Marţi, 23 aprilie 2013, trebuie să laşi de la tine dacă vrei, în primul rând, armonie în familie. Poţi primi daruri, ţi se fac nişte concesii sau beneficiezi de avantaje de tot felul.




Scorpion:

Astăzi, 23 aprilie 2013, comunică-ţi intenţiile, nu-i pune pe ceilalţi în faţa faptului împlinit! Deloc de neglijat sunt şi aspectele care vizează zona muncii şi a finanţelor.




Săgetător:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai o chemare interioară spre independenţă, o dorinţă de a fi lăsat în pace. Nu mişti un deget fără să ştii care pot fi beneficiile sau câştigurile.




Capricorn:

Astăzi, 23 aprilie 2013, ai puterea de a vedea lucrurile în perspectivă şi cu detaşare. Este o perioadă în care reînveţi să te bucuri de lucruri simple.




Vărsător:

Marţi, 23 aprilie 2013, ai tendinţa de a fugi de lume, de a evada, de a te însingura. Contextul astral de astăzi te poate inspira să te apropii de familie.




Peşti:

Astăzi, 23 aprilie 2013, eşti cam de neoprit în privinţa dărniciei. Peştii au acum ocazia să descopere noi culoare de manifestare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS