Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 aprilie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e posibil să primeşti veşti neaşteptate dar favorabile. Astăzi ai sentimentul că munca ta nu este valorizată.




Taur:

Astăzi, 20 aprilie 2013, nu este exclus să ai parte de daruri sau de un ajutor providenţial. Este un moment bun pentru a-ţi evalua resursele, atât materiale cât şi energetice.




Gemeni:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, sunt posibile rupturi dar şi împăcări spectaculoase. Probabil că astăzi vor veni şi critici, dar şi cuvinte de laudă.




Rac:

Astăzi, 20 aprilie 2013, fii atent la propunerile şi veştile pe care le primeşti. Merită efortul şi toată energia consumată, pentru că în curând se vor arăta şi roadele.




Leu:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, poţi avea sentimentul că totul pluteşte în confuzie, că se dau peste cap multe credinţe. Foloseşte această zi pentru a crea ceva, pentru a face ce-ţi spune inima.




Fecioară:

Astăzi, 20 aprilie 2013, e nevoie să fii flexibil, deschis la nou şi receptiv la schimbare. Atmosfera astrală de astăzi şi din această perioadă vorbeşte despre necesitatea de a asculta cu atenţie.




Balanţă:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e necesar să renunţi la aerul de superioritate şi la tendinţa de a lua totul personal. E foarte important să selectezi doar informaţiile adevărate şi folositoare.




Scorpion:

Astăzi, 20 aprilie 2013, este posibil să se ivească o ocazie de a-ţi valorifica un talent. Este o zi în care prietenii te pot motiva, chiar fără să-şi dea seama.




Săgetător:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, ar fi bine să-ţi temperezi impulsivitatea, mai ales în relaţiile cu superiorii. Simţul aventurii este foarte accentuat.




Capricorn:

Astăzi, 20 aprilie 2013, e bine să ţii informaţiile pentru tine, să stai şi să priveşti de pe margine. Este posibil să apară noi motive de îngrijorare şi probleme de rezolvat.




Vărsător:

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, e posibil să intre oameni noi în viaţa ta sau să schimbi felul în care-i priveşti pe unii prieteni mai vechi. E bine să accepţi invitaţiile la evenimente.




Peşti:

Astăzi, 20 aprilie 2013, s-ar putea să-ţi convingi şefii în privinţa unor idei de creştere a eficienţei. Evită compromisurile şi foloseşte-ţi judicios resursele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS