Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 aprilie 2013




Berbec:

Vineri, 19 aprilie 2013, faci nişte calcule, un fel de bilanţ, mai ales în ce priveşte posesiunile materiale. Configuraţia astrală de azi predispune la nonconformism, chef de schimbare.




Taur:

Astăzi, 19 aprilie 2013, aşteptările nu-ţi aduc niciun beneficiu, ci dimpotrivă. Schimbările continuă însă la nivel de conştiinţă şi suflet.




Gemeni:

Vineri, 19 aprilie 2013, ideile tale sunt bine primite de către cei din jur şi pot fi chiar recompensate cu un bonus. Este o zi minunată pentru relaţii sau cunoştinţe noi.




Rac:

Astăzi, 19 aprilie 2013, este un moment bun pentru a planifica o călătorie. E posibil ca zona de activitate în care intri să fie diferită de ceea ce ai cunoscut până acum.




Leu:

Vineri, 19 aprilie 2013, activităţile gospodăreşti sunt desfăşurate cu spor şi eficienţă. Dacă ai de făcut cumpărături consistente, ziua de astăzi este potrivită şi pentru asta.




Fecioară:

Astăzi, 19 aprilie 2013, afli tot ce ai nevoie, transmiţi mesaje puternice. Primeşte darurile pe care ţi le fac alţii şi să te bucuri de resursele pe care ţi le pun la dispoziţie.




Balanţă:

Vineri, 19 aprilie 2013, fii atent la orice idee îţi vine şi ia în calcul noi mijloace de a atrage bunăstarea în viaţa ta. Contextul astral de astăzi poate întoarce lucrurile la 180 grade într-un parteneriat.




Scorpion:

Astăzi, 19 aprilie 2013, îţi poţi manifesta pasiunea în raport cu un proiect care te inspiră foarte mult. Astăzi lucrurile se întorc brusc în favoarea ta, prin rezolvarea neaşteptată a unui blocaj.




Săgetător:

Vineri, 19 aprilie 2013, conservă-ţi energia şi meditează în linişte la dorinţele tale cele mai aprinse. Este o zi a bucuriei de viaţă, a renaşterii şi iubirii.




Capricorn:

Astăzi, 19 aprilie 2013, o zi frumoasă, cu multă emoţie, provocată de întâlniri agreabile. Este vremea înfloririi unor proiecte care au stagnat până acum.




Vărsător:

Vineri, 19 aprilie 2013, poţi fi surprins de efectul pe care-l vei avea asupra unor decizii ale şefilor sau partenerilor de afaceri. În următoarele săptămâni poţi realiza cu succes o schimbare de domiciliu.




Peşti:

Astăzi, 19 aprilie 2013, este un moment favorabil pentru a participa la un curs sau la o conferinţă. Această zi îţi poate aduce surprize financiare, răsturnări de situaţie într-o afacere sau în relaţia cu un şef.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS