Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 aprilie 2013




Berbec:

Duminică, 14 aprilie 2013, vrei să primeşti ce ţi se cuvine. Eşti un fel de tartore sau cap al răutăţilor, îi tragi pe ceilalţi după tine.




Taur:

Astăzi, 14 aprilie 2013, este momentul să te uiţi în ce măsură mai eşti dispus să accepţi constrângerile altora. Atenţie foarte mare la aparatul digestiv!




Gemeni:

Duminică, 14 aprilie 2013, este o zi excelentă pentru a conştientiza nişte răni emoţionale mai vechi. E posibil să ai parte de condiţii care ţi se pun de către persoana iubită sau copii.




Rac:

Astăzi, 14 aprilie 2013, ai tendinţa să fii foarte tranşant, să spui lucrurilor pe nume. Primeşti laude pentru meritele tale şi e bine să începi să-ţi conştientizezi valoarea.




Leu:

Duminică, 14 aprilie 2013, vrei bani şi nu puţini. E bine să nu faci promisiuni pe care nu le poţi onora, mai ales să nu îţi treci în agendă prea multe vizite.




Fecioară:

Astăzi, 14 aprilie 2013, e bine să nu te sfieşti să-i spui cuiva drag ce înseamnă pentru tine. Eşti foarte atent la detalii, aproape maniac şi e posibil să faci o obsesie din curăţenie.




Balanţă:

Duminică, 14 aprilie 2013, să eviţi agitaţia, conjuncturile tensionate. E posibil să ai parte de reproşuri sau de discuţii în contradictoriu.




Scorpion:

Astăzi, 14 aprilie 2013, nu e exclus să afli lucruri uimitoare despre unele persoane din anturaj. Se creează acum o legătură specială cu familia, cu părinţii...




Săgetător:

Duminică, 14 aprilie 2013, este un moment bun pentru a-ţi creşte veniturile prin valorificarea eficientă a tuturor resurselor. E bine să nu contezi pe vorbele celorlalţi, pentru că unele planuri nu au cum să iasă.




Capricorn:

Astăzi, 14 aprilie 2013, eşti ghidat de o forţă nevăzută, care-ţi trimite tot felul de mesaje şi oameni care să te ajute. Cu toate acestea, e posibil să te opui unor iniţiative ce vin din partea celor de acasă.




Vărsător:

Duminică, 14 aprilie 2013, te alegi cu nişte avantaje materiale, favoruri, cadouri. Ai capacitatea de a iniţia discuţii, de a fi convingător.




Peşti:

Astăzi, 14 aprilie 2013, ai ocazia să te lămureşti în privinţa unor relaţii şi a motivaţiei ascunse a unor oameni. Multe din frământări au legătură cu banii, cu nişte sume întârziate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS