Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 aprilie 2013




Berbec:

Miercuri, 10 aprilie 2013, o excursie ar fi mai mult decât binevenită. Dacă îţi vine ideea unei schimbări, nu ezita să o pui în practică.




Taur:

Astăzi, 10 aprilie 2013, probabil vei dori să fii mai puţin vizibil, pentru a te ocupa în linişte de sufletul tău. Este un moment favorabil pentru renunţarea la gânduri pesimiste.




Gemeni:

Miercuri, 10 aprilie 2013, ideea de a face bani se cam înstăpâneşte pe tine. Ţi se acordă credit, ţi se fac daruri sau favoruri.




Rac:

Astăzi, 10 aprilie 2013, ai impresia că nu mai suporţi constrângerile. Astăzi poţi relua nişte discuţii mai vechi pentru a le finaliza.




Leu:

Miercuri, 10 aprilie 2013, e bine să-ţi iei un răgaz pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Fii atent la sănătate, întrucât oasele sau pielea necesită o atenţie specială.




Fecioară:

Astăzi, 10 aprilie 2013, prietenii, cunoştinţele, te pot aduce mai aproape de nişte aspiraţii. Fii atent însă la tendinţa de a fi invaziv şi posesiv.




Balanţă:

Miercuri, 10 aprilie 2013, eşti destul de predispus la exagerări. Ai de clarificat tot felul de lucruri, dar pe lângă asta, probabil sunt modificări şi reparaţii de făcut în locuinţă.




Scorpion:

Astăzi, 10 aprilie 2013, te-ai putea hotărî brusc să schimbi ceva la stilul tău de viaţă. Nu e cazul să forţezi lucrurile sau să apelezi la tehnici de manipulare.




Săgetător:

Miercuri, 10 aprilie 2013, poţi alege să iubeşti necondiţionat, să ierţi şi să accepţi oamenii dragi din viaţa ta. Speculaţiile financiare ar trebui evitate.




Capricorn:

Astăzi, 10 aprilie 2013, este o zi potrivită să consolidezi viaţa de cuplu. E posibil ca astăzi să începi nişte demersuri de vindecare emoţională.




Vărsător:

Miercuri, 10 aprilie 2013, e bine să te ocupi acum de aspecte legate de călătorii. Astăzi te simţi cu adevărat împlinit dacă faci un gest caritabil.




Peşti:

Astăzi, 10 aprilie 2013, beneficiile materiale vin acum din curajul de a te exprima. Ai de câştigat în urma unor întâlniri, aşa că fii pe fază.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS