Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 mai 2013




Berbec:

Miercuri, 1 mai 2013, poţi simţi o stare de agitaţie fără să ai un scop anume. Ai mult de muncă până să ajungi acolo unde ţi-ai propus, cel puţin din punct de vedere profesional.




Taur:

Astăzi, 1 mai 2013, te alegi cu dureri de cap, de dinţi, de ochi, de spate. Astăzi nu mai poţi trece cu vederea ceea ce te nemulţumeşte.




Gemeni:

Miercuri, 1 mai 2013, explorează dacă nu cumva îţi cam place să te victimizezi. Izbucnirile emoţionale şi capriciile se manifestă în familie, acolo unde ai şi cele mai mari aşteptări.




Rac:

Astăzi, 1 mai 2013, nu te lăsa copleşit de frustrări emoţionale, pentru că o să-ţi scadă inclusiv încrederea în tine. Astăzi eşti impulsiv!




Leu:

Miercuri, 1 mai 2013, pot exista discuţii care ajung într-un impas, înţelegeri care pică, contracte care se desfac. Nu uita să pui în balanţă volumul de muncă şi câştigul.




Fecioară:

Astăzi, 1 mai 2013, vezi cum poţi să te afirmi prin ceea ce eşti şi ştii să faci! Provocarea zilei constă în a-ţi asuma reacţiile şi a nu le mai atribui celorlalţi.




Balanţă:

Miercuri, 1 mai 2013, parcă ai ceva de împărţit cu toată lumea şi te simţi rănit, atacat. E posibil să ai de-a face cu rivalităţi, gelozii şi invidii.




Scorpion:

Astăzi, 1 mai 2013, foloseşte timpul liber pentru recreere, nu pentru grijile legate de sarcini nerezolvate. E posibil să constaţi că unele investiţii emoţionale ţi-au adus pagube materiale.




Săgetător:

Miercuri, 1 mai 2013, trebuie să priveşti lucrurile realist şi să nu faci o dramă din orice. Treaba ta e doar să recunoşti drumul care te inspiră.




Capricorn:

Astăzi, 1 mai 2013, stai destul de prost la capitolul încredere în sine. Se întâmplă tot felul de lucruri frumoase în zona sentimentală, dar parcă nu-ţi vine să crezi că e adevărat.




Vărsător:

Miercuri, 1 mai 2013, parcă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu lumea. E posibil să-ţi dai seama că în unele relaţii n-ai făcut decât să onorezi circumstanţe şi să te complaci.




Peşti:

Astăzi, 1 mai 2013, eşti pus faţă în faţă cu ceva de care nu erai deloc sigur. Idealismul tău ar putea să aibă de suferit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS