Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 martie 2013




Berbec:

Duminică, 17 martie 2013, îţi poate aduce bucurii de la persoana iubită sau de la copii. Poţi întâlni oameni pe care să-i implici într-o serie de proiecte pe care le derulezi.




Taur:

Astăzi, 17 martie 2013, este momentul să conştientizezi ce contează cu adevărat şi în ce măsură. Orice om care îţi transmite o informaţie este un mesager care-ţi iese acum în cale.




Gemeni:

Duminică, 17 martie 2013, o zi favorabilă comunicării, deplasărilor. E bine să te aştepţi la nişte adevăruri până acum ascunse care s-ar putea să te doară.




Rac:

Astăzi, 17 martie 2013, simţi nevoia să-ţi manifeşti nişte talente, care până acum au fost reprimate. Sunt posibile noi începuturi de drum în unele relaţii.




Leu:

Duminică, 17 martie 2013, ziua este una frumoasă, chiar dacă simţi nişte schimbări apropiindu-se. Ai nevoie să reintri într-un program de rutină.




Fecioară:

Astăzi, 17 martie 2013, în zona financiară există aspecte dinamice. Evită să lucrezi de acasă pentru serviciu, ignorându-i pe cei dragi!




Balanţă:

Duminică, 17 martie 2013, oamenii din preajmă te inspiră, îţi trezesc creativitatea. Se pot reedita nişte situaţii din trecut care ies acum la suprafaţă cu scopul de a căpăta o formă definitivă.




Scorpion:

Astăzi, 17 martie 2013, ai şansa să te afirmi, să găseşti o cale prin care să-ţi exprimi ideile creative. Nu vorbi din orgoliu şi vei vedea că ajungi la sufletul oricui!




Săgetător:

Duminică, 17 martie 2013, s-ar putea să iasă la iveală nişte adevăruri. Sănătatea ridică semne de atenţionare în zona gâtului şi a rinichilor.




Capricorn:

Astăzi, 17 martie 2013, o zi potrivită pentru a face un bilanţ al resurselor materiale. E posibil să apară discuţii legate de bani şi bunuri cu persoana iubită.




Vărsător:

Duminică, 17 martie 2013, ai nevoie de diplomaţie şi concesivitate, pentru a păstra armonia în relaţiile cu cei din jur. Poţi ieşi din nişte obişnuinţe, pot apărea schimbări de plan.




Peşti:

Astăzi, 17 martie 2013, ziua este potrivită pentru a găsi nişte soluţii creative. Ascultă mesajele corpului tău, ai grijă de sănătatea ta!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS