Horoscop Urania zilnic: luni, 4 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 martie 2013




Berbec:

Luni, 4 martie 2013, poţi manifesta o mai mare deschidere spre impulsul de a-ţi oferi ajutorul. Ai ceva pe suflet, poate legat de locul de muncă.




Taur:

Astăzi, 4 martie 2013, e posibil să fii pus în faţa unei decizii care să îţi schimbe nişte planuri. Planurile pe care le aveai împreună cu persoana iubită sau cu copiii se pot decala.




Gemeni:

Luni, 4 martie 2013, şansele de afirmare îţi surâd. Ai putea avea de lucru sau ai putea fi pus în situaţia de a îndeplini o serie de obligaţii sociale.




Rac:

Astăzi, 4 martie 2013, e indicat să studiezi şi să intri în contact cu oameni care au să-ţi transmită informaţii noi. Principiile tale sunt mai puternice decât nevoia de a trăi într-un mediu armonios.




Leu:

Luni, 4 martie 2013, descoperi că ai vaste resurse de intuiţie de care nici măcar nu erai conştient. Extravaganţele financiare sunt capcane în care nu ar trebui să cazi.




Fecioară:

Astăzi, 4 martie 2013, oameni noi pot intra în viaţa ta. Vrei să pui şaua pe ceilalţi, îi tragi la răspundere şi, dacă e nevoie, chiar de urechi.




Balanţă:

Luni, 4 martie 2013, poţi găsi noi leacuri sau tratamente alternative pentru nişte afecţiuni. E bine să discuţi şi să scoţi la suprafaţă ce te roade!




Scorpion:

Astăzi, 4 martie 2013, persoana iubită şi copiii te pot face să simţi că trăieşti. Găseşti motive de nemulţumire, iar de aici până la declanşarea unui scandal nu mai e mult.




Săgetător:

Luni, 4 martie 2013, manifeşti acum un interes deosebit pentru siguranţa personală. Se poate tulbura acum atât relaţia cu partenerul de viaţă.




Capricorn:

Astăzi, 4 martie 2013, poţi acorda o importanţă tot mai mare sentimentelor celorlalţi. Partenerul de viaţă şi oamenii apropiaţi te pot ajuta să-ţi descoperi calităţile şi să te pui în valoare.




Vărsător:

Luni, 4 martie 2013, o avalanşă de contexte pozitive te pun în valoare. Ai şi energie să faci faţă sarcinilor urgente, eşti eficient.




Peşti:

Astăzi, 4 martie 2013, e un moment excelent să îţi pui la punct dorinţele. Ai de suportat consecinţe pe care la un anumit nivel tot tu le-ai generat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS