Horoscop Urania zilnic: duminică, 3 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 3 martie 2013




Berbec:

Duminică, 3 martie 2013, fii ceva mai rezervat în privinţa promisiunilor care ţi se fac. Te izbeşti de rigiditatea şi reproşurile partenerului şi ale persoanelor apropiate.




Taur:

Astăzi, 3 martie 2013, sunt avantajaţi în mod special nativii care lucrează în domenii artistice. Sunt posibile stări de melancolie sau de irascibilitate pe care nici tu nu ştii de unde ţi se trag.




Gemeni:

Duminică, 3 martie 2013, sunt bine susţinute activităţile intelectuale, demersurile spirituale. Favorabile sunt veştile despre bani, care trag acum la tine!




Rac:

Astăzi, 3 martie 2013, ziua este bogată în revelaţii şi mesaje subtile. Confortul interior e absent, nu prea ştii ce vrei, dar ştii sigur ce nu mai vrei.




Leu:

Duminică, 3 martie 2013, te bucuri de popularitate, dar fii atent ce faci cu ea. E bine să te bazezi pe munca ta şi pe capacitatea ta de a face bani.




Fecioară:

Astăzi, 3 martie 2013, este posibil să găseşti remediul pentru o problemă de sănătate. Participă la evenimente şi întâlneşte-te cu prietenii!




Balanţă:

Duminică, 3 martie 2013, te bucuri de expunere şi succes, plasându-te în mod natural în centrul atenţiei. Frământările din sufletul tău devin subiecte tabu.




Scorpion:

Astăzi, 3 martie 2013, este momentul să te ocupi de echilibrul tău emoţional. E nevoie să schimbi puţin viziunea asupra vieţii, să renunţi la nişte fixuri în gândire.




Săgetător:

Duminică, 3 martie 2013, te poţi adapta cu naturaleţe oricărui context sau anturaj. Sunt responsabilităţi în familie pe care nu ai dori să ţi le asumi.




Capricorn:

Astăzi, 3 martie 2013, vin spre tine tot felul de informaţii valoroase, pe care e necesar să le prinzi din zbor. Nu prea stai bine cu stima de sine, ai prea puţină încredere în forţele proprii.




Vărsător:

Duminică, 3 martie 2013, ascultă-ţi intuiţia şi fă alegeri în funcţie de ea. Ai mult de lucru, dar ai şi energie să faci faţă sarcinilor urgente.




Peşti:

Astăzi, 3 martie 2013, eşti ca un burete care absoarbe vibraţiile din jur. Pot să intervină litigii în ceea ce priveşte bunurile deţinute în comun cu familia sau cu un asociat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS